To już w ogóle nie jest FORUM!
Szambo wzajemnych żali i pretensji, gdzie większość wyrzyguje swoje kompleksy i nienawiść.
Po co były te wszystkie nawoływania, spotkania, obietnice, zapewnienia o istniejących planach i przygotowywanych działaniach?
Wszystko dla jakiejś pseudo-podwyżki ?!
NIE CHODZI MI O PIENIĄDZE, ALE O LUDZI !!!!!!!!!!!
W dupie mam tą "podwyżkę" i jest bez znaczenia czy dostanę jej 10 czy 100 PLN, bo wartościowi ludzie są warci więcej, niż maksymalna jej kwota.
I nie chodzi tu o jednego
@dale i jego jawną desperację, ale o wielu takich jak on, dzięki którym tliła się jeszcze jakaś nadzieja.
Brawo wy! Brawo MY! Brawo związek!
Brawo szczególnie Panie Przewodniczący! Gratuluję Panu pomysłu wzięcia urlopu w takim momencie i ostatecznego zgaszenia tym niejednego człowieka.
I proszę sobie darować jakieś trywialne odpowiedzi i tłumaczenia, bo dla mnie, to Pan zwyczajnie uciekł!
Mam przy tym jedną pewność. Nie przyjmie Pan moich słów do serca, wmawiając przede wszystkim sobie, że to pojedynczy głos i pewnie będzie on pojedynczy, bo doprowadził Pan do tego, że ludzie nie śmią krytykować etosu, który wciąż pamiętają i to Pan wykorzystuje do bólu!
Dlatego nikt się nie doliczy, ilu myśli podobnie, ale jeżeli ten post się zachowa, będzie Pan miał okazję dokładnie policzyć, ilu Panu zostało lizusów.