macie je to zapodajcie
Napisałem przecież wymagania z projektu. Co jeszcze chcesz ? Jaśniej już nie można.
Są jeszcze jakieś pierdoły o badaniach psychofizjologicznych (w tym za pomocą poligrafu), ale nie jest to oblig, a tylko możliwość.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
macie je to zapodajcie
garrob i Francis
co z projektami o których pisaliście?
zapodajcie je na forum
chyba że one nie istnieją?
haloJa będę mógł dopiero jutro.
Ludzie luz ogarnę to wrzucę.halo
tu zienia
Witam wszystkich Z tego co widzę , to wymogi z art 177 dotyczą czynności operacyjno - rozpoznawczych (i chyba realizacji) , nie odnoszą się do funków dochodzeniowo - śledczych... Mam rację ?
Badania nie są obligatoryjne. Dochodzeniowca teoretycznie też można jednak na nie skierować - art. 177 ust. 1 w zw. z art. 133 ust. 1 pkt 6 (wystawianie mandatów).
Dzięki! - doczytam ...
czy na tak zadane pytanie moge poprosic o zdefiniowanie pojecia <ukradł>? Czy ma pan na mysli rownież czasowe zabór w celu krótkotrwałego uzycia? a drugie, czy chodzi o mój komputer, komputer syna czy komp w pracy? a jesli ukradl to chodzi o wartosc do 250 zl czy powyzej? Czy jak ukradłem koledze gume do żucia to sie liczy?Wariograf i jedno pytanie :
"czy kiedykolwiek ukradł pan/pani cokolwiek" ?
Odpowiedz: "nie"
Pytanie drugie :" A czy ma pan/pani na komputerze tylko i wyłącznie oprogramowanie legalne ?
........i co ????? i sinusoida lata jak w malignie...............a zatem odpadasz koleżanko/kolego.........
czy na tak zadane pytanie moge poprosic o zdefiniowanie pojecia <ukradł>? Czy ma pan na mysli rownież czasowe zabór w celu krótkotrwałego uzycia? a drugie, czy chodzi o mój komputer, komputer syna czy komp w pracy? a jesli ukradl to chodzi o wartosc do 250 zl czy powyzej? Czy jak ukradłem koledze gume do żucia to sie liczy?
Witam wszystkich Z tego co widzę , to wymogi z art 177 dotyczą czynności operacyjno - rozpoznawczych (i chyba realizacji) , nie odnoszą się do funków dochodzeniowo - śledczych... Mam rację ?
no raczej nie masz racji biorąc pod uwage to że w całym kasie ma byc funków 9500 , i uwzgedniając OSR- podmioty na które oddziaływuje projekt...jest tam zapis ze projekt dotyczy własnie tych 9500 funków, wiec książeta i księżniczki z dochodzeniowego tez będą ćwiczyć fizycznie ( bez urazy) . Ale zawsze moge sie mylić.