Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kluczowe w rozporządzeniu o testach sprawnościowych i innych badaniach jest zdanie :
- "kierownik jednostki organizacyjnej [...] MOŻE zarządzić przeprowadzenie testu [...]
Może, więc nie musi. Na całą resztę spuśćmy zasłonę milczenia.
A w jakim celu? Czy dlatego, że kto mieczem wojuje ten ginie od pochwy?A ja jestem za sprawdzeniem kto jest po mieczu a kto po kądzieli.
.... Członkowie komisji debatowali, analizowali , typowali i… przenosili skrupulatnie na listę Panie i Panów w wieku 50+++, którzy według im tylko znanych założeń najlepiej spełniają kryteria doboru do tego typu służy . ..…
Witam. To mój pierwszy wpis na forum. (...). Proszę niektórych Kolegów z WZP, żeby też zrozumieli innych funkcjonariuszy, że nie każdy jest tak sprawny fizycznie. A może należałoby przeprowadzać także test wiedzy, aby zweryfikować sprawność intelektualną? (...). Na forum wyrażajmy swoje opinie, a nie obrzucajmy się błotem.
...Poza tym jak zawodnik w czasie kiedy służba wojskowa reklamował się od służby na stan zdrowia kat. D,E w ksiĂ*żeczce a teraz kwalifikuje się do WZP