W jakich Wy komórkach pracujecie? Ludzie...to dlaczego dziś pisze..... my mundurowi, kolejny przebieraniec na tym forum ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W jakich Wy komórkach pracujecie? Ludzie...to dlaczego dziś pisze..... my mundurowi, kolejny przebieraniec na tym forum ?
Czekam z niecierpliwością na pikietę zorganizowaną przez celnicy.pl.
Nie możesz być ucywilnionym funkcjonariuszem, bo nie czujesz służby przebierańcuNiestety, Celnikom widocznie jest dobrze, tak jak jest... mają takie możliwości, żeby zorganizować protest w skali krajowej! Niestety, większość z nich interesuje się jedynie emkami na tym forum...
I nie mów nam co mamy robić. Rusz swoich kolegów z USNiestety, Celnikom widocznie jest dobrze, tak jak jest... mają takie możliwości, żeby zorganizować protest w skali krajowej! Niestety, większość z nich interesuje się jedynie emkami na tym forum...
Kolego nie irytuj się, lepiej przeznaczyć siły na dalszą walkę o nasz godny byt. Nie musisz mi tłumaczyć co było w 2017 roku, byłem w maju 2016 roku w Warszawie na proteście. A ty co zrobiłeś, żeby polepszyć swój byt poza narzekaniem na forum.Jaki Ty jesteś spostrzegawczy, a to zapomniałeś już, że w 2017 r. mieliśmy reformę i nowe propozycje, co do stosunku pracy/służbowego?
A tak konkretnie to o coś ci chodzi , czy nudzisz się i szukasz zaczepki ?@Celina Wiem, jestes Stefanem w spódnicy. Poziom humoru podobny. Poziom zresztą tez
I Ty masz człowieku do nas o to pretensje, teraz to chyba przesadziłeś. Zawsze chcecie się wozić na naszych plecach.Niestety, Celnikom widocznie jest dobrze, tak jak jest... mają takie możliwości, żeby zorganizować protest w skali krajowej! Niestety, większość z nich interesuje się jedynie emkami na tym forum...
Przykre... okazało się, że cywile mają więcej jaj, niż mundurowi!Wstyd Celnicy!!!!!! Gdzie wczoraj byliście??????!!!!!
Tam gdzie być powinniśmy . Manifa w stylu błyskawicy nas NIE INTERESUJE, BO JESTEŚMY A POLITYCZNI. A gdzie Wy byliście ?, bo było może 150 osób, a w KAS jest 50 tys.Wstyd Celnicy!!!!!! Gdzie wczoraj byliście??????!!!!
Może i tak jest. Ale 150 osób to u nas zbiera się na imprezie jak kolega odchodzi na emkęPrzykre... okazało się, że cywile mają więcej jaj, niż mundurowi!
To nie był psikus tylko bolszewicki trikZapominacie, że w 2017 r część była ucywilniona ale była też grupa "umundurowiona". Taki banasiowy psikus
Minus pielęgniarki, ludzie z LOT i inni aktywiści Alternatywy. NAWET 450 , TO JAKI PROCENT Z 50 TYS?@veni vidi podajesz nieprawdę. Były zgłoszone 3 manifestacje każda po 150 osób, w 3 manifestacja uczestniczyło 410 osób. Nawet nie lubiąc skarbowców podawaj prawdę.
Mi z grafika wychodził dzień wolny i dobrze się bawiłem z kumplami. A gdzie Ty byłeś jak my celnicy walczyliśmy w 2016 żeby nie weszło to dziadostwo kasowe?Wstyd Celnicy!!!!!! Gdzie wczoraj byliście??????!!!!!
A mi się zdaje, że cały dzień spędziłeś na forumMi z grafika wychodził dzień wolny i dobrze się bawiłem z kumplami. A gdzie Ty byłeś jak my celnicy walczyliśmy w 2016 żeby nie weszło to dziadostwo kasowe?
Wiesz moze Stefan sie dobrze bawił z kumplami siedzac czytajac forum i pijac piwkoA mi się zdaje, że cały dzień spędziłeś na forum
I przez takie właśnie osoby, nigdy nie będzie zgrania w załodze. Jest KAS! Nie ma już służby celnej, wbij to sobie do głowy veni vidi i zacznij współpracować!I nie mów nam co mamy robić. Rusz swoich kolegów z US