Agata Jagodzińs
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 241
Jak ktoś nie wie, to znaczy że nie chce wiedzieć.W USach cisza...NIC , para znowu w gwizdku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak ktoś nie wie, to znaczy że nie chce wiedzieć.W USach cisza...NIC , para znowu w gwizdku
Czekam z niecierpliwością na pikietę zorganizowaną przez celnicy.pl.To już pisała kilka dni temu SKAS. Nie trzeba dublować i wychwalać MF. Podwyżki z 2018 r. to obniżone uposażenia funkcjonariuszy i UKS. Podwyżki 2020 r. były konsekwencją przyjęcia modernizacji w służbach. Ogarnij się od początku reformy KAS Solidarność działa wyłącznie w kierunku puchowych poduszek dla działaczy. Agata Jagodzińska coś o tym powinna wiedzieć. O czym tutaj rozmawiacie? Gdzie informacje o organizacji wyjazdów 8 października. Gdzie informacje do pracowników US? ZZ wszystkie powinny opuścić SOLIDARNOŚĆ i przyjechać na spotkanie 7 października. Nadajecie na Solidarność i nadal jesteście jej członkami. Pracownicy US są członkami ZZ , które nawet nie przychodzą na spotkania z dyrektorami. Albo jesteście gotowi do działania i zostawiacie organizację pikiety ZZ CELNICY PL , bo oni pokazali wielokrotnie, że potrafią to zorganizować. Jedno wspólne spotkanie bez Solidarności i jedna porządna pikieta bez ZUS, LOT i itd. I można wszystko osiągnąć. A to wygląda na takie chciałabym i boję się się. BEZ OBRAZY. Zobaczcie
Komunikacja na poziomie przedszkolaJak ktoś nie wie, to znaczy że nie chce wiedzieć.
Jak będzie taka wola , to będzie.Czekam z niecierpliwością na pikietę zorganizowaną przez celnicy.pl.
Coś wiesz, tylko nie wiesz w którym kościeleNa proteście pani Agaty funkcjonariuszy SCS powinno być tyle ile będzie funkcjonariuszy innych służb mundurowych, policji, straży granicznej, straży pożarnej, służby więziennej, straży marszałkowskiej.
Funkcjonariusz poza ZZ CELNICY PL? To przykre, bo to ten ZZ wywalczył dla Ciebie emkę, a Przewodniczący osobiście poniósł konsekwencje . Smutne to i tyle.A teraz ja się wypowiem, choć nie jestem w żadnym związku zawodowym, to szacunek do TL straciłem, przez to w jaki sposób potraktował Jagodzińską. I serio, zastanawiam się, czy nie wstąpić w ten nowoutworzony przez nią ZZ
Dziewczyna ma power, ma ludzi za sobą full. Ponad 2 tys ludzi potwierdziło swój udział w manifestacji w dniu 08.10.
Ja się na to piszę! To jest działanie konkret! A my, mundurowi, nie potrafimy granic zablokować, choć mamy super możliwości! Ilu z nas przyjedzie pod MF???? No ilu?????!
Ile było wtedy na tym proteście osób?Jak będzie taka wola , to będzie.
DużoIle było wtedy na tym proteście osób?
L. musi odejść! Sprzedawcy! Sprzedawcy!
A teraz ja się wypowiem, choć nie jestem w żadnym związku zawodowym, to szacunek do TL straciłem, przez to w jaki sposób potraktował Jagodzińską. I serio, zastanawiam się, czy nie wstąpić w ten nowoutworzony przez nią ZZ
Dziewczyna ma power, ma ludzi za sobą full. Ponad 2 tys ludzi potwierdziło swój udział w manifestacji w dniu 08.10.
Ja się na to piszę! To jest działanie konkret! A my, mundurowi, nie potrafimy granic zablokować, choć mamy super możliwości! Ilu z nas przyjedzie pod MF???? No ilu?????!
Ci co pójdą przynajmniej zobaczą czy będzie jeść popcorn czy może się schowa więc wiesz my przynajmniej zobaczymy walcząc o twe 20 procent gdy będziesz z nas drwił.
Hawranek to Ty nie wiesz nie byłeś wtedy na tym proteście? Wstyd. To co z Ciebie za celnik!Ile było wtedy na tym proteście osób?
Hawranek to celnik w alternatywieHawranek to Ty nie wiesz nie byłeś wtedy na tym proteście? Wstyd. To co z Ciebie za celnik!
Kolega Hawranek jest chyba członkiem korpusu służby cywilnej, tak wynika z jego postów z 2017 roku.Hawranek to Ty nie wiesz nie byłeś wtedy na tym proteście? Wstyd. To co z Ciebie za celnik!
Sorry Pani Agato...sprawdzam "u źródła" - kilka osób coś wie, ale...protest ??? kiedy, tego nie wie NIKT.Jak ktoś nie wie, to znaczy że nie chce wiedzieć.
to dlaczego dziś pisze..... my mundurowi, kolejny przebieraniec na tym forum ?Kolega Hawranek jest chyba członkiem korpusu służby cywilnej, tak wynika z jego postów z 2017 roku.
Główny organizator ODLECIAŁSorry Pani Agato...sprawdzam "u źródła" - kilka osób coś wie, ale...protest ??? kiedy, tego nie wie NIKT.
Jaki Ty jesteś spostrzegawczy, a to zapomniałeś już, że w 2017 r. mieliśmy reformę i nowe propozycje, co do stosunku pracy/służbowego?Kolega Hawranek jest chyba członkiem korpusu służby cywilnej, tak wynika z jego postów z 2017 roku.