digital411
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 215
Dostaniesz podwyżkę czakaj, już licz, z podziwu nie wyjdziesz.a za podwyżki dla nas, między innymi te, o których piszesz, to kto zapłaci, jak myślisz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dostaniesz podwyżkę czakaj, już licz, z podziwu nie wyjdziesz.a za podwyżki dla nas, między innymi te, o których piszesz, to kto zapłaci, jak myślisz?
wyjaśnij co masz na myśli.Dostaniesz podwyżkę czakaj, już licz, z podziwu nie wyjdziesz.
Przypuszczam że kolega nawiązuje do poprzedniego 8-lecia PO kiedy to były zamrożone płacewyjaśnij co masz na myśli.
Swojego czasu obejrzałem więcej filmików tego pana i moje wyrobione zdanie na jego temat to: mitoman i kreator teorii spiskowych. Lubisz, to proszę bardzo, ale osobiście wolałbym, żebyś nie wstawiał takich filmików jako prawdy objawionej.Rozumiem, że dziennik TV czy TVN to ersatz prawdy i wzorce obiektywizmu dziennikarskiego na najbliższe lata i dni.
Używając rozumu.wykaż, że to bełkot.
Swojego czasu obejrzałem więcej filmików tego pana i moje wyrobione zdanie na jego temat to: mitoman i kreator teorii spiskowych. Lubisz, to proszę bardzo, ale osobiście wolałbym, żebyś nie wstawiał takich filmików jako prawdy objawionej.
no to w końcu go chwalili czy nie?Od 2008 do 2015 był dyrektorem UKSu w Bydgoszczy. W między czasie też był w MFie. Moi znajomi z UXu w Bydgoszczy zawsze go chwalili. Nikt kogo znam z Bydgoszczy tego nie potwierdził.
szybko idzie...Andrzej Domański nominował wiceministrów finansów - nominacje dla Hanny Majszczyk i Pawła Karbownika
a wiadomo może co się z nim porabiało między 2015 a 2023?Od 2008 do 2015 był dyrektorem UKSu w Bydgoszczy. W między czasie też był w MFie. Moi znajomi z UXu w Bydgoszczy zawsze go chwalili. Nikt kogo znam z Bydgoszczy tego nie potwierdził.