Chyba Ty...Koło funkcjonariuszy to niestety nie staliście. Ani broni, ani śpb przez wiele lat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba Ty...Koło funkcjonariuszy to niestety nie staliście. Ani broni, ani śpb przez wiele lat.
Powinny być standardy służby ale ich tu nie ma: pracują 60 latkowie, niepełnosprawni, ludzie bez broni, bez spb. Starsi stopniem podlegają komus bez stopnia. To parodia służby. Cywile przychodzą i dostają stopnie za prace w Urzędach Skarbowych…o jednolitych mundurach nie wspominam.Administratorze, błagam! Nie chcemy być jak "skarbowcy" ale jakieś podstawowe standardy muszą panować! Na takim poziomie nie chcemy polemizować po tylu latach służby!
Zgłoś to swoim przełożonym a nie się na funkach wyżywasz, którzy przez kilkadziesiąt lat męczą się np.: na granicy! Myślisz, że oni (my) nie chcieliby służyć w normalnych warunkach?Powinny być standardy służby ale ich tu nie ma: pracują 60 latkowie, niepełnosprawni, ludzie bez broni, bez spb. Starsi stopniem podlegają komus bez stopnia. To parodia służby. Cywile przychodzą i dostają stopnie za prace w Urzędach Skarbowych…
Tak z ciekawości, czy możesz zaprezentować się, ile masz lat służby i pracy ogółem, w jakiej komórce organizacyjnej obecnie pracujesz / służysz, jaki masz stopień, stanowisko.Koło funkcjonariuszy to niestety nie staliście. Ani broni, ani śpb przez wiele lat. Sama nazwa Urząd Celny, Urząd Celno-Skarbowy o nas mówi. Do tego brak musztry, podległości służbowej. Bardziej to przypomina związek harcerski. Nikt nas nie traktuje poważnie, inne służby czy resort. Taka jest prawda. Bolesna ale jednak.
I co to zmieni jak moim przełożonym jest funk, stary urzędnik celny, który sam tak robi?Zgłoś to swoim przełożonym a nie się na funkach wyżywasz, którzy przez kilkadziesiąt lat męczą się np.: na granicy! Myślisz, że oni (my) nie chcieliby służyć w normalnych warunkach?
A co to ma za znaczenie? Ta służba jedyne co ma ze służby to nazwa. To jest fakt. Bolesny ale fakt. Byłem w kilku komórkach, swoje widziałem, swoje przeżyłem.Tak z ciekawości, czy możesz zaprezentować się, ile masz lat służby i pracy ogółem, w jakiej komórce organizacyjnej obecnie pracujesz / służysz, jaki masz stopień, stanowisko;
Wielu już takich pistoletów spotkałam przez te moje 25 lat, różnie oni skończyli, ale co ciekawe, długo nie wytrzymali....., to jak jest z Tobą
Przez ile lat zaliczyłeś te "kilka komórek" i dlaczego nie odpowiadasz na zadane pytania: ile masz lat służby i pracy ogółem, w jakiej komórce organizacyjnej obecnie pracujesz / służysz, jaki masz stopień, stanowisko.A co to ma za znaczenie? Ta służba jedyne co ma ze służby to nazwa. To jest fakt. Bolesny ale fakt. Byłem w kilku komórkach, swoje widziałem, swoje przeżyłem.
Fakt jest taki: inne służby się z nas śmieją. Resort nas nie szanuje
Nie jestem na przesłuchaniu.Przez ile lat zaliczyłeś te "kilka komórek" i dlaczego nie odpowiadasz na zadane pytania: ile masz lat służby i pracy ogółem, w jakiej komórce organizacyjnej obecnie pracujesz / służysz, jaki masz stopień, stanowisko.
Szanujmy się także na tym forum,
Po co gościa pytasz, nick mówi sam za siebie,Przez ile lat zaliczyłeś te "kilka komórek" i dlaczego nie odpowiadasz na zadane pytania: ile masz lat służby i pracy ogółem, w jakiej komórce organizacyjnej obecnie pracujesz / służysz, jaki masz stopień, stanowisko.
Szanujmy się także na tym forum,
To co tu robisz?Koło funkcjonariuszy to niestety nie staliście. Ani broni, ani śpb przez wiele lat. Sama nazwa Urząd Celny, Urząd Celno-Skarbowy o nas mówi. Do tego brak musztry, podległości służbowej. Bardziej to przypomina związek harcerski. Nikt nas nie traktuje poważnie, inne służby czy resort. Taka jest prawda. Bolesna ale jednak.
Chyba na praktykach...A co to ma za znaczenie? Ta służba jedyne co ma ze służby to nazwa. To jest fakt. Bolesny ale fakt. Byłem w kilku komórkach, swoje widziałem, swoje przeżyłem.
Fakt jest taki: inne służby się z nas śmieją. Resort nas nie szanuje.
Kogo ty pytasz Przyjacielu ?!To co tu robisz?
W służbie i na forum?
Szukasz zaczepki?
Bierzesz kasę za troling?
Nie on pierwszy i nie ostatni używa dla swoich celów "sprawdzonych" metod a przykład idzie z góry. Także tej naszej!Kogo ty pytasz Przyjacielu ?!
Jak wrócisz do pierwszych postów tego usera - o ile nie zostały usunięte wraz
z otrzymanym przez niego "banem" - otrzymasz odpowiedź.
On nic nowego nie wymyślił i tylko powtarza swoje dawne słowa ...
A prawda, pisałam już, Panie Aplikancie ja jestem z dochodzeniówkiNie jestem na przesłuchaniu.
Tak, ale wszyscy, bez wyjątkówNiemniej w jednym zgadzam się z Kolegą aplikantem. Jestem za tym iż każdy z nas MUSI PRZEJŚĆ solidne przeszkolenie wojskowe i minimum pół roku na granicy pół roku w OC wewnętrznym i pół roku w DS. Wszystko razem daje pojęcie o Służbie.
nie odpowie, bo g.... wie i nie ma zbyt pojęcia, co miałby napisać. 60 latkowie służą, bowiem innym zaliczano wcześniejsze okresy do służby (straż marszałkowska, pożarna), a Nas wyrolowali. W innym przypadku normalnie poszliby na emerytury i młodzi by ich zastąpili. N przesłuchaniu nie jesteś, ale uważam że celowo unikasz odpowiedzi, bowiem jesteś jakimś marnym, sfrustrowanym trybikiem na dole, który chciałby po 5 latach być już oficerem Taki szczujący napoleonik, sikający pod siebie i wokół siebie. Takie właśnie miernoty tworzą nam opinię.Nie jestem na przesłuchaniu.