Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No twoja treść i forma - rewelacja - az zwieracze puszczaja
DAFF - prawdziwy mężczyzno
przeczytaj wszystkie moje posty to zobaczysz czy mam cos do powiedzenia
Dobre i to. Lepiej późno, niż wcale.Niestety macie racje, nikomu nie są potrzebne nasze posty nie związane z tematem. Jak mniemam wszyscy czekamy na oficjalny komunikat i może stąd te nerwy. Szacuneczek i pozdrowienia.
A ja jestem gotów oddać połowę swoich tegorocznych 400 zeta (200*12=2400) komuś, kto sporządzi rzeczywisty projekt naprawy SC, mogący być przedstawionym w sejmie RP ...
Bo jak zaczną sie straty przez przestój granicy to w polskim budżecie nie będzie kasy na podwyżki ani dla nauczycieli ani dla policjantów ani dla żadnej grupy zawodowej a wtedy nastąpi utrata tego mocnego elektoratu jakim są wszystkie grupy zawodowe. To już nie 16 tys. marnych wyborców jak myśli rząd, ale jak te 16 tys. celników zakręci kurek z kasą to rząd sie obudzi że mimo nielicznej - w porównaniu z innymi grupami zawodowymi - liczbie - mamy istotny wpływ nie tylko na stan budżetu ale i pośrednio na nastroje społeczne elektoratu o który tak bardzo się troszczą.