Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a nasi zdrowi koledzy ciesza sie ze nie maja nic do robotyUkraińcy robią robotę za naszych zdrowych kolegów, ale i oni w końcu odpuszczą (ukraińcy), a wtedy my możemy się wykazać jak dbamy o szczelny system celno - podatkowy!
3maj linię
Z rozporządzenia o stanowiskach i trybie awansowania.
§ 5. 1. Złożenie wniosku o awans może nastąpić w przypadku, gdy:
1) upłynął co najmniej 1 rok pełnienia służby na danym stanowisku służbowym;
2) w ocenie okresowej lub opinii służbowej funkcjonariusza ustalono ogólny poziom realizacji zadań na stanowisku służbowym na poziomie oczekiwań albo wyższym;
3) funkcjonariusz wzorowo wypełniał obowiązki służbowe lub przejawiał inicjatywę na dotychczas zajmowanym stanowisku służbowym;
4) funkcjonariusz uzyskał pozytywny wynik oceny zgodności poziomu kompetencji funkcjonariusza z wymaganym poziomem kompetencji na wyższym stanowisku służbowym.
Uspokajający komunikat min. Cybulskiego to przykład nienachalnego szacunku do przepisów, które samemu się napisało.
To nie z-ca szefa KAS jest właściwy do decydowania o awansach i to nie mnożniki z innego rozporządzenia decydują o spełnieniu warunków do złożenia wniosku.
Skoro już podpisane nie-porozumienie (a wyszło jak wyszło) to co tam jakieś rozporządzenia. Trzeba brnąć dalej w głupawe wyjaśnienia, a co będzie to się zobaczy. Najciekawszy jest warunek 4. Wszyscy to spełniają?
A może nie trzeba będzie składać wniosków, tylko min. Cybulski awansuje wszystkich ukazem.
pkt. 1 dot 1 roku pełnienia służby na danym stanowisku służbowym już dawno został uchylony
Od stycznia dostaną na konta środki i mają gwarancję modernizacja aż do 2024 i w tym podwyżki.https://www-dziennik-pl.cdn.ampproj...er=https://www.google.com&_tf=Źródło: %1$s
Tak wygląda porozumienie w SW. Też ich wydymali
Od stycznia dostaną na konta środki i mają gwarancję modernizacja aż do 2024 i w tym podwyżki.
Z naszym "porozumieniem" zostaniemy kilometry za innymi służbami mundurowymi w statusie materialnym.
Jeżeli SCS nie zostanie wydzielona z KAS, to nikt tutaj nie przyjdzie, a ci co przyjdą to szybko odejdą.
No i po co pisać tutaj o nauczycielach? Czy ich interesuje nasza sytuacja,?????
Czy ich interesuje nasza sytuacja,?????
Niebardzo wiem, co miałoby oznaczać tyle pytajników....
Nie bardzo wiem ...
ale..... to źle się czyta !!!!![]()
Iluż to CELNIKÓW, INTERESUJE nasza (a z musu - także ich) sytuacja ?!
ps
Założę się, że mniej niż 1540! Pozostali są zainteresowani wyłącznie
własną osobą ...
[/B][/FONT]
A mnie interesuje. I śledzić będę Waszą sytuację. I mam nadzieję, że dobrze będzie. Wam oczywiście. PS. Pozdrawiam rekiny))