Myślę że gdybyś przeczytał mój post ze zrozumieniem, to sam byś sobie odpowiedział zamiast wchodzić w polemikęto czemu na byle decyzję personalną czeka się nawet i rok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślę że gdybyś przeczytał mój post ze zrozumieniem, to sam byś sobie odpowiedział zamiast wchodzić w polemikęto czemu na byle decyzję personalną czeka się nawet i rok?
To że u naszych kolegów są osoby trzeźwo oceniające sytuację, w to nie wątpiłam... Natomiast fakt, że te osoby otrzymały prawo do wypowiadania się na forum prowadzącym do tej pory nagonkę na Owsiaka i będącym jawną tubą propagandową jest znamienny... Warto to wykorzystać...Moi drodzy, poczytałem sobie ostatnio forum Skarbowców... i wiecie co? Może Was to zdziwi, ale tam są też normalne osoby, trzeźwo myślące, realnie oceniające nasze szanse i co najmniej, zniesmaczone, tym jak szeroko rozumiana władza potraktowała nas zarówno z nagrodami, jak i podwyżkami.
Wielu z nich (relatywnie wielu według mnie) chciało by coś z tym zrobić. Gotowi są na coś więcej niż tylko "cichy wyraz dezaprobaty", czy "głośniejsze odłożenie długopisu na biurko". Myślę że gdybyśmy dostatecznie mocno "wyciągnęli do nich rękę" - nie do związków i ich przewodniczących, ale do szeregowych pracowników, była by realna szansa na porozumienie.
W obecnej chwili, moim zdaniem, jest uzyskanie odpowiedzi "co dalej" - wielu z Nas jest niepewnych swojego losu, a troska o najbliższych może prowadzić do desperackich ruchów.
To że u naszych kolegów są osoby trzeźwo oceniające sytuację, w to nie wątpiłam... Natomiast fakt, że te osoby otrzymały prawo do wypowiadania się na forum prowadzącym do tej pory nagonkę na Owsiaka i będącym jawną tubą propagandową jest znamienny... Warto to wykorzystać...
Ja też jestem w szoku. Po wywaleniu statąd całej masy wartościowych ludzi na przestrzeni kilkunastu lat, nagle nastąpił zwrot ( choć z pewnością nie o 180 stopni - ale to już mniej ważne o ile ), choć nie sądzę by tamtejszego admina ( wszyscy wiemy kogo ) naszło jakieś opamiętanie. Aczkolwiek z satysfakcją bym odnotował, gdybym się w tej kwestii mylił.To że u naszych kolegów są osoby trzeźwo oceniające sytuację, w to nie wątpiłam... Natomiast fakt, że te osoby otrzymały prawo do wypowiadania się na forum prowadzącym do tej pory nagonkę na Owsiaka i będącym jawną tubą propagandową jest znamienny... Warto to wykorzystać... (...)
Jeśli adminem jest osoba o nicku zaczynającym się na literę "i" to ta osoba o jaśnie nam rządzących wyraża się teraz per "waadza", straszy protestem i wycofaniem poparcia dla PADa... No cóż dawno już pisałam zwolennikom zmian, że rewolucja zjada własne dzieci i...przydarzył się nam Banaś... A koledzy na tamtym forum zaliczyli właśnie bolesne zderzenie z rzeczywistością... Jakże różną od oczekiwań za lojalność...Ja też jestem w szoku. Po wywaleniu statąd całej masy wartościowych ludzi na przestrzeni kilkunastu lat, nagle nastąpił zwrot ( choć z pewnością nie o 180 stopni - ale to już mniej ważne o ile ), choć nie sądzę by tamtejszego admina ( wszyscy wiemy kogo ) naszło jakieś opamiętanie. Aczkolwiek z satysfakcją bym odnotował, gdybym się w tej kwestii mylił.
A Ty zasilił byś w odwrotnej sytuacji "skarbowców" ?Duzo słów pada....a może "skarbowcy" zasilą Nasz ZZ
Wieksza ilość członków ... większa siła ZZ
Sama protestowałam więc kibicuję skarbowcom. Jeśli sobie sami nie wywalczą to....
Mam tylko taką uwagę. Jak na tak duży pożar w burdelu to zbyt dużo wymyślonych możliwości i cała akcja się rozjedzie... Poza tym niestety brak widocznej koordynacji nawet w tym pohukiwaniu. Ale cóż my mamy Sławka a oni związkowca co to do tej pory "wespół w zespół"...
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
U nas też nie było różowo, chociaż dużo z nas protestowało. Paradoksalnie beneficjentami protestów jest kadra....Przygotowuje protest, dajmy mu szanse. Bardziej mnie martwią moje koleżanki z działu. Chyba nie ma bardziej niemrawych osób na świecie. Energia życiowa poziom 0. Na razie żadna nie podjęła tematu protestu. Chyba sama będę protestować w całym US
załącznik imponujący
Przepraszam Koleżeństwo ale zdaje mi się, że ktoś usilnie tu przekonywał,
iż "nie wypada" upominać się o SWOJE, co "oburzy" społeczeństwo ...
Mamy dość tego wszystkiego! Szykuje się gigantyczny protest przeciwko PiS 1 maja w Poznaniu!
Rozpoczynają się antyrządowe protesty. Mamy dość tego wszystkiego!!! Władza doprowadziła do katastrofy ekonomicznej w Naszym pięknym kraju, ludzie stracili dobytek życia, pracę, normalne funkcjonowanie w społeczeństwie, inni popadli w straszne długi przez działania Polskiego Rządu. Okres pandemii wwww.wiesci24.pl
załącznik imponujący