Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
...
Gdyby komukolwiek jeszcze zabłąkała się nadzieja że sympatycy sekty "S" mogą się do czegoś przydać to poczytajcie komentarze - te ostatnie -
http://www.skarbowcy.pl/blaster/extarticle.php?show=article&article_id=26414
...
Chciałem poczytać, ale nie otworzę strony (na żadnej przeglądarce) ...
Tiaaa...
Wiem, ale zdaje sobie sprawę że na te osoby, które pół roku chodziły za posadami na poczcie (praca tam jawiła się im jako "anielskie łąki" prawie że) nie będą ryzykowały narażenie się przełożonym....Dale, książę Marian to jutro nawet do Lublina zjeżdża by oficjalnie otworzyć OC Pocztowy. Fajnie byłoby gdyby nikogo tam nie zastał....
Cóż, ponieważ nawet nie próbowałem pisać tam komentarzy, to pewnie nie Pan L. zainteresował się moim adresem IP?!CAT - dostałeś total ignora...Znaczy się - zablokowali Twój adres IP...Nic nowego na tamtym portalu...))
Wiem, ale zdaje sobie sprawę że na te osoby, które pół roku chodziły za posadami na poczcie (praca tam jawiła się im jako "anielskie łąki" prawie że) będą ryzykowały narażenie się przełożonym....
Postawię na to ostatnią koszulę.
Cóż, ponieważ nawet nie próbowałem pisać tam komentarzy, to pewnie nie Pan L. zainteresował się moim adresem IP?!
Ciekawe, komu podpadł
bełkoczący idiota ...