A niby czemu to ma być żart w innych służbach tak właśnie jest.
Ja już chcesz być dokładny to cywile w policji na ten moment mają zagwarantowane w 2019 roku 550 zł, a nie 300 zł!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Naprawdę wojowniku ? Plum, plum PozdrawiamTak slucham... Dac temu... dac tamtemu... ale nie takiemu... Nikt jeszcze nic nie otrzymal... Po kie licho to bicie piany? Dajmy sobie na wstrzymanie... Moze... Stoperan?
Nie miałem nikogo na myśli. Jeżeli tak to odebrałeś to przepraszam. Pisałem o liczeniu raczej w sensie oczekiwan, które każdy z nas ma. Ale wole zawsze poczekać na konkrety niż mocno się rozczarować.
W Policji funkcjonariusze "pilnują porządku" (funkcja podstawowa) a cywile pełnią funkcje pomocnicze, w KAS tak nie jest. Pobór podatków jest zadaniem podstawowym, realizowanym przez cywili i również przez funkcjonariuszy. Z tego powodu nie można rozwiązań z Policji z automatu przenosić do KAS.
To mój pierwszy post. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Przygotujmy sie mentalnie na protest... Co bedzie... zobaczymy...
Oj stefciu hamuj.Na prawdę jest mi to obojętne ile cywile dostaniecie i czy w ogóle dostaniecie. Dla mnie i tak ważniejsze od podwyżek są sprawy emerytalne.
O widzisz ale nie wiem jak u Ciebie ale u nas była podwyżka w grudniu po 50/150 zl dla specjalistów. To tak wiele ? Ponadto w 2016 roku tak wyrolowano specjalistów - co lepsze szczególnie kobiety gdy były podwyżki mieli równać do magicznych 3000 najmniej zarabiajacym - zrobili tak że Ci co dostali spec 2/3 mc wcześniej dali podwyżkędo 3000 a tym co dostali awans we wrześniu z ml spec na spec dali najniższe widelki. I na tym nasza "podwyżka " się skończyła.Awans wymuszony potraktowano jako podwyżkę. Chciałam podkreślić ze sa to osoby z jednego naboru - czyli lata pracy itp wszystko to samo. Później owszem była w grudniu 2017 roku po 50/150 zo. Bo oczywiście nie było mowy o równym traktowaniu. Ponadto czy ex czy specwszyscy robią to samo.IN.80 nie zgadzam się z Tobą.W mojej Izbie specjaliści w ubiegłym roku otrzymali dwukrotnie podwyżkę.Eksperci od 2010 roku otrzymali zero złotych.U mnie w Dziale eksperci wykonują jednak inne zadania, niż specjaliści .