Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zamiast protestować weźmy się po prostu do SOLIDNEJ I DOKŁADNEJ ROBOTY !!!
Ależ mnie rozbawiłeś, dostaję zajadów ze śmiechu !!!!!!!!!
.... noooo i mam wrażenie, że już po proteście
teraz możemy w milczeniu pracować do 67 !!!
Dziś jak podaje Polsat TV Szef MSW zdecydował o przywróceniu kontroli granicznych na czas turnieju Euro 2012. Chyba sam nie wiem jak pomaga tą decyzją braci celniczej. Już nie tylko wschód podporą walki jest, zachód też może dorzucić swoją cegiełkę. Wszyscy razem, ...".
Myślę, że powinnaś podejść jutro do Sejmu. Jeżeli chcesz wejść na galerię, napisz na slawomir.siwy@celnicy.pl
mela. Może jeszcze tego nie widzisz, bo rzeczywiście nie jest to jeszcze aż tak widoczne, jednak zapewniam Cię, że w Służbie Celnej zaczęło się już coś niesamowitego. Coraz więcej Funkcjonariuszy zwraca się do mnie z informacją, że trzeba po prostu zacząć normalnie wykonywać swoje obowiązki, przywrócić normalne funkcjonowanie Służby, poprawić ściągalność należności publicznoprawnych, lepiej chronić bezpieczeństwo obywateli UE poprzez skuteczniejszą walkę z przemytem i innymi nieprawidłowościami.
To naprawdę niesamowite, ale zaczyna się oddolny ruch, który ma prawdziwie na celu dobro Służby Celnej, jej Funkcjonariuszy i obywateli Polski i UE, wbrew często odgórnie narzucanym schematom.
Ten ruch z pewnością ostatecznie zwycięży, bo ma na celu ww. dobra.
A tak na marginesie. Czy ktoś słyszał gdzieś w mediach co wydarzyło się jakiś czas temu w Islandii?
...
... Czy ktoś słyszał gdzieś w mediach co wydarzyło się jakiś czas temu w Islandii?