Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do cata:
...
Zastanawia mnie drugie dno Twojego pytania ...
Faomi cwaniaku jeden, myślisz pan, że tak prosto jest strajkować w służbie mundurowej? Nie mamy takich praw jak cywile. Nasi przełożeni niestety są przeciwko nam, mają swoje stołki i duże pieniądze, nie mamy prawa tak jak cywile rozpocząć i prowadzić normalnego protestu, za to mamy zakaz brania urlopów nawet tych na żądanie, zakaz przebywania na L-4, co godzinę składanie meldunków o sytuacji i nieustanne donoszenie, inwigilacja i zastraszanie. Protest wyglądałby inaczej gdybyśmy mieli za sobą trzęsących się ze strachu kierowników i innej maści przełożonych. Faomi możesz pan pisać co pan chcesz ale pamiętaj pan o jednym 221 posłów było za włączeniem funkcjonariuszy do emek mundurowych a 228 przeciw, to chyba o czymś świadczy. Kiedyś sytuacja się zmieni w sejmie Parada Oszustów odejdzie a my wtedy przypomnimy o sobie. Wiesz pan, panie faomi czym się różnimy, my kiedyś w końcu dostaniemy emki mundurowe a pan nie masz i nie będziesz miał nigdy takiej nadziei i będziesz pan ........ do 65 lub 67.
http://celnicy.pl/content.php?1077-Ucywilnienie-i-etatyzacja
W Sejmie, podczas spotkań w Klubach poselskich usłyszałem, że PO mówi, iż jest NAS za dużo o 6 tys.
Jak myślicie skąd Posłowie PO słyszą takie rzeczy?
Degradacja SłużbY Celnej została już dawno zaplanowana w MF.
Musimy stanowczo się temu przeciwstawić
CELNIKU ZDEKLARUJ SIĘ.
Twoja bierność oznacza zgodę na degradację Służby Celnej.
Ps. Szanownych turystów proszę, aby nie pisali w tym temacie.
http://celnicy.pl/content.php?1077-Ucywilnienie-i-etatyzacja
W Sejmie, podczas spotkań w Klubach poselskich usłyszałem, że PO mówi, iż jest NAS za dużo o 6 tys.
Jak myślicie skąd Posłowie PO słyszą takie rzeczy?
Degradacja SłużbY Celnej została już dawno zaplanowana w MF.
Musimy stanowczo się temu przeciwstawić
CELNIKU ZDEKLARUJ SIĘ.
Twoja bierność oznacza zgodę na degradację Służby Celnej.
Ps. Szanownych turystów proszę, aby nie pisali w tym temacie.