Kochani!Skończmy wreszcie z pisaniem.Zacznijmy wreście coś robić.Czy to takie trudne jest, od jutra czy od wtorku zacząć skrupulatnie i drobiazgowo zacząć wykonywać swoje obowiązki?Nikt nie może i nie jest w stanie zmusić Was wykonywać swoją pracę mniej dokładnie.Więc jeśli chcecie zachować odrobinę przyzwoitości względem siebie i swoich kolegów, to nie oglądajcie się na innych. Bo i po co?Strajki Sierpniowe 80 roku też powstały spontanicznie.I jaki był efekt?Niech każdy z nas robi to co trzeba a wszystko potoczy się ok.Przecież racja jest po naszej stronie.Takiego kurew....a nigdy jeszcze w naszej formacji nie było.Wiedzą o tym wszyscy zainteresowani.Wasi kierownicy też to wiedzą.Nieraz to Wam przecież już powiedzieli.Jeśli kiedyś jest na to pora ,żeby się temu skurwysy...wu postawić, to własnie teraz.Jeśli nie, to może spróbujmy sobie wyobrazić sytuację 1-go stycznia 2011 r.Namaszczeni i my zdziadoczeni.Obdarci z ambicji,obdarci z godności ,sfrustrowani,poniżeni...Czy długo potraficie tak pociągnąć?Ludzie na co jeszcze czekamy?Ile jescze będziemy się gapić w netowe opinie?Niech każdy od dziś,jutra,pojutrze da z siebie wszystko ,aby przeciwstawić się temu złu.Nie ma takiego człowieka, nawet jednego ,który udowodniłby nam ,że to całe wartościowanie jest ok,fair,sprawiedliwe i słuszne.A ze złem trzeba walczyć i walczyć bo dziś nam zrobią źle a jutro jeszcze gorzej ,jeśli im się tylko na to pozwoli...A jeśli nic z tym nie zrobimy, to nie mamy moralnego prawa się na ten temat wypowiadać .Widocznie chcemy żeby tak było i że tak ma być.Więc jak ma być? B i C? Ja mówię i protestuję NIE!!!!!!A WY ????????????? Czołem C i inni Celnicy.