Mobilki z południa - zaczynamy protest!!!
A głupio się zapytam- jak macie zamiar to zrobić? Pytam serio L4, krew czy jak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mobilki z południa - zaczynamy protest!!!
Pan Sławek już raz stanął " na Wschodzie " na czele strajkujących zolli, o mało co nie wylądował za to na "syberi", czy sami nie potraficie się zorganizować, nie potraficie wyznaczyć "szefa", wiadomo najlepiej się nie wychylać tylko po cichu ujadać i posługiwać się innymi rękoma, a w razie czego powiedzieć - to nie Ja, niby jesteście odważni i waleczni ale tylko w stosunku do osób przekraczających granicę, w tedy pokazujecie "kto tu ma władzę", a w stosunku do przełożonych - ogon pod siebie, zwykli tchórze.
Ja jestem już tak wkur....ny na tego tego osobnika ( Nieogolonego ), że tylko jego dymisja poprawiłaby mi nieco humor - zróbmy coś, żeby tego szkodnika wypier....lić ze stołka. Wydaje się, że on jest przyspawany do stołka tam w Ministerstwie - ale spaw może w którymś momencie puścić
na pewno ktoś musi skoordynować działania, określić sposoby. Wydaje mi się, że jeśli teraz przedstawiciele zz ..
masz trochę racji, ale kogo jak nie sławka posłuchają wszyscy? Na pewno nie mnie...
panie sławku, na co my czekamy?
koleżanki i koledzy dajmy już spokój z pisaniem pism, próśb ,zawiadomień bo to i tak nic nie da . Apeluje do was wszystkich, którzy macie choć trochę godności i już nie dla munduru, służby, ale dla siebie samych. Apeluje o zdecydowane przeciwstawienie się temu upodlającemu nas procesowi, jaki zafundował nam jk ,a mającemu miejsce w oc,wzp czy granicy ue. Zdajmy sobie wreszcie sprawę z tego, że jak sobie sami nie pomożemy to nikt nam nie pomoże. ... ... Pamiętajcie, że siła zawsze jest, w tzw. "bandzie”, dlatego musimy działać razem i jak najszybciej. panie sławku apeluje o termin i ruszajmy.
Ja jestem już tak wkur....ny na tego tego osobnika ( Nieogolonego ), że tylko jego dymisja poprawiłaby mi nieco humor - zróbmy coś, żeby tego szkodnika wypier....lić ze stołka. Wydaje się, że on jest przyspawany do stołka tam w Ministerstwie - ale spaw może w którymś momencie puścić
Szefowie Służby Celnej [edytuj]
* 01.05.2002 - 17.01.2003 Tomasz Michalak
* 17.01.2003 - 23.02.2004 Robert Kwaśniak
* 24.02.2004 - 28.11.2005 Wiesław Czyżowicz
* 28.11.2005 - 02.01.2008 Marian Banaś
* 03.01.2008 - 01.02.2008 Jacek Dominik
* 01.02.2008 - do ???????? Jacek Kapica
to co robimy zakłady?)