koń
Aktywny użytkownik
No tak. Kto wyprodukowal ostatnio najwiecej postow?
Boluś?
Francis?
no tak ...
Oh ... Co za wartościowy post!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Boluś?
Francis?
no tak ...
Boluś?
Francis?
no tak ...
wyobraz sobie ze ogarniam. Ogarniam, ze zadnych skladek mu nie zwrocicie, wiec nie chrzan, a jak chcesz skrytykowac to miej odwage nie podpierac sie innymi, ktorzy maja podobne zdanie, ogarniasz?
sprawdzam. Armagedon, podaj im numer konta albo niech wysla okreslona kwote na jakis dom dziecka
no problem - ale nie na dom dziecka - tak jak ustaliłem z catem - dla armagedona
nie ty będziesz dysponował moją płacą ssc
i jak prześlę ci skan przelewu to odszczekasz
Wybacz, lecz śmiem wątpić, że user/zy A... poda/dzą nr konta,
a ponieważ Związkowi łatwiej namierzać userów na swoim Forum,
pozwoliłem sobie na inne rozwiązanie ...
Pokaż załącznik: 4245
Skąd wiesz co się dzieje w byłej AP skoro jesteś z WZP? U nas AP, która przeszła do skarbówki ma pobory bez zmian, co oznacza, że nawet dodatek za stopień wliczyli do zasadniczej (mazowieckie, skarbówka spoza Warszawy).
Pisząc AP miałem na myśli administrację podatkową. Otóż DIASowie wywodzący się z tej "organizacji" z radością używają sobie teraz na ludziach ze Służby Celnej i kontroli skarbowej. Bohaterscy towarzysze z ZSRR prowadzący akcję rozkułaczania by się nie powstydzili.
w ocd kuznica podlaskie oc białystok 6 osób bez propozycji 4 do uskarbowego,w ocd bobrowniki 6 osób bez propozycji.i brak żadnych wzorów odwołań ...
A np. wzór wezwania do złożenia propozycji służby, to niby dla kapelana?
A np. wzór wezwania do złożenia propozycji służby, to niby dla kapelana?
to nie wzór dla tych co nie dostali żadnej propozycji. ktoś im powinien pomóc. nie ma chętnych
Trzeba im pomóc, żeby zostali dalej w KAS. Odprawy to dalsza sprawa.
Mają tam przewodniczącego związku. Kto mim jest.
Czy dużo osób jest bez propozycji w całym KAS? Czy tylko Białystok pokrzywdzony? Tam pewnie stara gwardia rządzi .....
A ja dalej w niewiedzy , psychicznie już nie wyrabiam , u nas oficjalnie ponoć dalej brak propozycji..... Ileż można jeszcze czekać, ręce opadają!
Ten wzór ,o którym piszesz,jest dla osób ucywilnionych. W przypadku nie otrzymania propozycji, nie ma drogi odwoławczej.
Zastanawia mnie kwestia odprawy,czy osoba,która nie otrzyma żadnej propozycji(pracy,czy służby) ma prawo do odprawy?
w ocd kuznica podlaskie oc białystok 6 osób bez propozycji 4 do uskarbowego,w ocd bobrowniki 6 osób bez propozycji.i brak żadnych wzorów odwołań interwencji.po prostu tu na forum zapomniano o ludziach którzy nie otrzymają propozycji żadnej pracy.A związki zawodowe mówiły że nie ma się czego obawiać najwyżej będziecie cywilami.Nie wspomnę o braku odprawy która według nowej ustawy kas sie nie należy.Po kilkunastu latach pracy dymaj jeszcze 3 miesiące w robocie a potem kopa w dube.