U mnie 3 osoby
A Ty jaką dostałes cywila?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie 3 osoby
A Ty jaką dostałes cywila?
... dlaczego zaproponowane warunki zatrudnienia mają obowiązywać w moim przypadku od 01-05-2017 r. skoro podpiszę np. propozycję dopiero 28.05.2017 r.
Dodzwoniłem się po usilnych staraniach do pracownika kadr który stwierdził tylko tyle, że data 01.05.2017 r. nie jest omyłkowa, cytuję âtaką datę ustaliła izba i dlatego jest ona ujęta w propozycjachâ
Jestem ciekaw jakie skutki będzie wymuszać ta data, która skraca mi o miesiąc status funkcjonariusza no i ile mnie jeszcze czeka chwytów poniżej pasa ze strony KAS-acji.
Mówi się że DIASy będą się mścić na składających odwołania.
Jakie represje dla składających wezwania/odwołania? Mówi się że DIASy będą się mścić na składających odwołania.
KTO mówi ?? - Bez personaliów, to rozsiewanie plotek i niepokojów !!
Dalej bronimy DIASów, co kolego? Bezapelacyjnie do samego końca...
Chyba musiałeś się nieźle ustawić w tym całym KAS.
Ten kandydat wzp to chyba jakiś psychol szkoda z nim gadać.
Mamy prawo sie bronić, mamy prawo pisać odwołania, mamy prawo iść do sądu.
...
A zatem każdy decyduje sam za siebie, czy składa odwołanie czy nie, czy zależy mu na mundurze rzeczywiście, czy nie do końca, a może rzeczywiście bierze górę strach - tego jednak już zupełnie nie rozumiem, wybaczcie.
A zatem każdy decyduje sam za siebie, czy składa odwołanie czy nie, czy zależy mu na mundurze rzeczywiście, czy nie do końca, a może rzeczywiście bierze górę strach - tego jednak już zupełnie nie rozumiem, wybaczcie.