Propozycje

ucywilnienie , kto je przechodzi ten wie......... bardzo proszę o konktetne posty a propos tego faktu. Niektóre wypowiedzi są jakby to powiedzieć...literacką fantazją na temat. Osoby, które nie są zainteresowane lub nie są w temacie proszę, żeby nie zaśmicały/rozmywały ten wątek. Dziękuję

Sam dostałem od Sławka bana z powodu pisania bzdur. I to dwa razy. I jeszcze Jemu za to podziękowałem bo te bany były jak najbardziej zasłużone :-) spoko damy radę :-) uszanowałem apel Sławka i cichutko siedzę .pozdrowienia dla Brody vel Ptaszek :-) i dla Wszystkich :-)

Ostatnia edycja:
Panie/fukcjonariuszu Falcon, tylko na temat. Reszta mnie nie interesuje.

Od tego jest priv. Jeżeli chcesz podam Tobie na privie mój nr telefonu. Możemy porozmawiać. Nie kłóćmy się MY WSZYSCY publicznie bo to tylko przynosi WIELKI WSTYD FORMACJI. A czytają to forum również nasi wrogowie. A propozycji nadal nie otrzymałem to tak odnośnie tego funkcjonariusza. Nadal nie wiem. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
ucywilnienie , kto je przechodzi ten wie......... bardzo proszę o konktetne posty a propos tego faktu. Niektóre wypowiedzi są jakby to powiedzieć...literacką fantazją na temat. Osoby, które nie są zainteresowane lub nie są w temacie proszę, żeby nie zaśmicały/rozmywały ten wątek. Dziękuję

Panie/fukcjonariuszu Falcon, tylko na temat. Reszta mnie nie interesuje.

Napisałaś już dwa posty w których nie ma żadnych konkretów, żadnych! a upominasz innych.
------
Falcon u nas w dzisiaj w OC BP poszła pierwsza tura propozycji, nie znam szczegółów rozdania - parę osób się obawiało.

Napisałaś już dwa posty w których nie ma żadnych konkretów, żadnych! a upominasz innych.
------
Falcon u nas w dzisiaj w OC BP poszła pierwsza tura propozycji, nie znam szczegółów rozdania - parę osób się obawiało.

Zostaw @Francis, nie trzeba. Potraktuj jako wniosek racjonalizatorski typu 3i.

W Katowicach miało być 17-tego, ale znikąd wieści ...

------

OC BP :-) WITAM SERDECZNIE :-) Celowo z duźych liter jako wyrazy Szacunku. Wielu funków znam z OC BP :-) Szacunek i pozdrowienia dla OC BP. Przekażcie to Koleżankom i Kolegom z OC BP od Falcona :-) Naprawdę przekaż to Kolego. Pozdrawiam. PA KA :-) no i pozdrowienia dla Koleżanek i Kolegów z Korocha Szacunek :-) Biała Podlaska - jesteście dobrymi LUDŹMI. I to zarówno funkcjonariusze jak i cywile Ludzie z którymi spotykałem się codziennie. Inny świat dużo życzliwości pomocy w Białej Podlaskiej..... Kłaniam się po staropolsku w pas. Z wyrazami szacunku-Falcon.

Ostatnia edycja:
------

henrietta - ochłoń

tematy są wątkami

a wątki bywają pokrętne :)

dla jednego należy napisać a i b

dla innego duuużo dłużej

błądzących naprowadzajmy na dobrą drogę

chociaż z niespełna półrocznym stażem chyba nie za bardzo w dobrym tonie jest upominanie innych?

więcej luzu - nie zawsze mamy okazję i możliwość porozmawiać ze sobą w realu

forum jest namiastką tych osobistych kontaktów

nie bądź taka zasadnicza - troszkę luzu

sytuacja ogólna jest taka sobie

nie szukaj wrogów tam gdzie ich nie masz

Prosiłam tylko o informacje od osób , które dostały już propozycje ,,ucywilnienia", jak to wygląda. A otrzymuję tylko delikatne reprymendy od innych forumowiczów. Jeszcze raz proszę o konkrety, a nie o nic nie wnoszące posty.

A ja dalej w niewiedzy , psychicznie już nie wyrabiam , u nas oficjalnie ponoć dalej brak propozycji..... Ileż można jeszcze czekać, ręce opadają!

Witam... Czytam wpisy... Bo to nie DIAS... Bo to nie inna kadra... Powiem krótko: wcale kadry kierowniczej nie żałuję... Że ich wytną? Niech wytną... A kto gnoił i gnoi f-szy? Nie pamiętamy już? Ja pamiętam... pzdr :cool:

A ja dalej w niewiedzy , psychicznie już nie wyrabiam , u nas oficjalnie ponoć dalej brak propozycji..... Ileż można jeszcze czekać, ręce opadają!
do końca maja br , ja również jeszcze nie dostałem, choć u nas większość już dostała.

Ja też czekam i jest mi przykro, bo 23 lata w kontroli i na koniec 1,5 roku w egzekucji. No ale zawsze było hasło: to jest służba!!!! A teraz....................

No cóż będę czekać na ,,papierek". Jednakże bardzo proszę aby panowie FRANCIS, BOLO 1999, FALCON i CAT / ,,dziewczę,, po co te trzytyki/ już nie komentowali moje wpisy. Chciałam się czegoś dowiedzieć, a zostałam zabita, osądzona i skazana. W takiej kolejności:) Trochę mi przykro. Ale tylko trochę:p;)

Zaskoczony? Póki co wygląda na to, że mszczą się na ludziach za samo to, że nie są ze skarbówki (mam na myśli byłą AP oczywiście).

Skąd wiesz co się dzieje w byłej AP skoro jesteś z WZP? U nas AP, która przeszła do skarbówki ma pobory bez zmian, co oznacza, że nawet dodatek za stopień wliczyli do zasadniczej (mazowieckie, skarbówka spoza Warszawy).

Szanowni Forumowicze. Uważam, że część z Was prowadzi dyskusje, która nie wnosi nic do sprawy. Sprawy, która aktualnie się dzieje w KAS i jest w żywotnim zainteresowaniu Nas wszystkich. Uszanujcie te tysiące użytkowników forum, którzy korzystają z tego medium poprzez np. TAPATALK i tylko czytają. Nie angażujcie Ich cennej uwagi wpisami, które nie wnoszą nic do ww. sprawy. Starajmy się dokonywac tylko wpisy przemyślane, które zawierają w sobie jakąś wartość dla rzeczonych zagadnień związanych z przedstawianiem propozycji.
Dyskusje pomiędzy sobą jw. możecie toczyć na PRIV

Szanowni Forumowicze. Uważam, że część z Was prowadzi dyskusje, która nie wnosi nic do sprawy. Sprawy, która aktualnie się dzieje w KAS i jest w żywotnim zainteresowaniu Nas wszystkich. Uszanujcie te tysiące użytkowników forum, którzy korzystają z tego medium poprzez np. TAPATALK i tylko czytają. Nie angażujcie Ich cennej uwagi wpisami, które nie wnoszą nic do ww. sprawy. Starajmy się dokonywac tylko wpisy przemyślane, które zawierają w sobie jakąś wartość dla rzeczonych zagadnień związanych z przedstawianiem propozycji.
Dyskusje pomiędzy sobą jw. możecie toczyć na PRIV
No tak. Kto wyprodukowal ostatnio najwiecej postow?
Boluś?
Mylisz się. ... ;)
Francis?
Mylisz się. Ja tu jestem nieustannie ... ;)
no tak ...

Ostatnia edycja:
Back
Do góry