Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do samego projektu ustawy oczywiście uwag nie mam ( co do kwot to zdaję się na autorów projektu ) a i nie ukrywam, że najbardziej podoba mi się art. 3 ( zwłaszcza punkt 3 ).Dziękuję za działania Skarbowiec Nieetosowy. Uzasadnienie nie ma znaczenia po przyjęciu aktu prawnego. Uzasadniać i tak będziemy dużo szerzej, jak już projekt złożymy w Sejmie. Czytaj projekt ustawy, tj. przepisy. Czy tam także z czymś się nie zgadzasz? (...)
Projekt Obywatelski to WIELKA szansa dla całego naszego srodowiska na poprawe jakości naszej pracy ,poprawe bytu naszego i naszych rodzin.Jesli tego nie wykorzystamy to bedziemy później mogli miec pretensje tylko do siebie. ja juz zebrałem wczesniej tyle podpisów ile mogłem ale w weekend podzwonie do znajomych moze uda mi sie jeszcze wyciagnac troche podpisów.Jest 82 000 podpisów. Zostało 4 dni!!! Dajmy z siebie wszystko na tej ostatniej prostej. Nie dyskutujmy na inne poboczne tematy. Ostateczny termin wysłania podpisów do Komitetu 48-300 Nysa ul. Otmuchowska 50 - NADANIA LISTU PRIORYTETEM - to dzień 21 sierpnia, wtorek.
Jest wciąż czas, działajmy. Informujcie innych o konieczności maksymalnej mobilizacji.
Przekażcie dzisiaj tę informację każdej spotkanej osobie w KAS, Roześlijcie to gdzie tylko możecie. Działajmy!
Nie dyskutujmy na inne poboczne tematy. !
O sukcesie mogą decydować pojedyncze podpisy. Każdy jest na wagę złota.
Nie gniewaj się Bolo ale projekt kas nie dla wszystkich jest tematem najważniejszym. To co już nie można poruszać innych tematów bo jest projekt kas? Weź pod uwagę Bolo, że nie wszyscy są zainteresowani tym projektem.
Proszę wysłać na adres do Warszawy. Dostępny pod linkiem. Dziękuję i Pozdrawiam
https://celnicy.pl/content.php/4643...syłki-podpisów-do-Warszawy-nawet-w-dniu-23-08