hunter
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Witam... czytam...czytam... Hmmm... czułem oddech na karku...związki sprzedały... Tak się zastanawiam, z czego wynikają takie wpisy. Może z niewiedzy? Może z przekory? Może ze złośliwości? Może z braku zaangażowania piszących to osób w sprawy związane z walką o przyszłość SC i f-szy? Może z braku odwagi do jakiegokolwiek działania? A oni?!!! Co za czelność!!! Sam odchorowałem w czerwcu tą chorą sytuację w Cle, w czasie, gdy wiele moich koleżanek i kolegów biernie przyglądało się temu co wokół. W czerwcu związek wyciszył?! Nie chcę pisać na forum o szczegółach wyciszenia, sami to wiemy. Więc po prostu tak uczciwie niech wielu z nas uderzy się w piersi. Prosta matematyka: 4500 chorujących f-szy- tak??? W SC jest...14500!!! To jest odpowiedź. Wielu z nas nie wie ile trudu, wysiłku kosztem spraw rodzinnych i życia prywatnego, wkładają osoby ze związku Celnicy.Pl wyznaczające kierunek naszych działań. Ja wiem. Krzywdzące i niesprawiedliwe jest takie twierdzenie. Wiemy, że kopanie się z pisiorkami jest trudne nie tylko w naszej sytuacji. Nie tylko my mamy z nimi problem. Z ich tępym i ślepym parciem do przodu, bez zwracania uwagi na późniejsze konsekwencje dla naszego Kraju! Nie jestem w zarządzie, aby było jasne. Wspierajmy, róbmy co możemy dopóki piłka jest w grze. Wiem, że komfortowo jest oglądać to, co zrobią dla nas inni. Zastanówmy się zanim coś napiszemy. I jeszcze jedno: przypomnienie: to forum czytają i sondują wszyscy, również Ci którzy nas nie lubią. pzdr
Ostatnia edycja: