Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdyby można zapomnieć o przeszłości, to Pan JS i Pani BS, mogliby służyć jako wzór, wypowiedzi bardzo merytoryczne.
To wygląda na jakąś wendettę, to nie jest normalne, że z taką zaciekłością chcą nas wdeptać w ziemię. Może mi ktoś powie co złego zrobiliśmy, komu tak weszliśmy za skórę że aż tak nas nienawidzą. Służyłem temu państwu przez 20 lat byłem do dyspozycji 24 godz. na dobę w każdym dniu tygodnia i dzisiaj państwo polskie za to mi płaci niepewnością jutra, a co ja takiego złego zrobiłem, że zasłużyłem na taki los. Nie mam żadnej nagany żadnego postępowania to dla czego to państwo dla którego służyłem traktuje mnie jak szmatę do podłogi.
i co i wszystko jasne B robi co chce , żadnych nie chce słuchać argumentów nic i co jeszcze z tego dzisiejszego dnia wynika że ma pretensje do 4500 funków którzy zachorowali w czerwcu... i co chcecie wiedziec gdzie te 6000 funków bedzie ucywilnionych bądz zwolnionych a bardzo prosze....1500 idzie na emki , 4500 chorujących i mamy wszystko jasne.
A przy umowie kredytowej nie musisz informować banku o zmianie sytuacji majątkowej? Np. że od 1.01.2017 będziesz na wypowiedzeniu? Bank nie wypowie wtedy umowy kredytowej?Muszę miec przez te parę miesięcy spokój by poszukać innej pracy bo mam rodzinę i kredyty
A przy umowie kredytowej nie musisz informować banku o zmianie sytuacji majątkowej? Np. że od 1.01.2017 będziesz na wypowiedzeniu? Bank nie wypowie wtedy umowy kredytowej?
ja liczę na odszkodowanie wywalczone przez ZZ Celnicy.pl w wysokości po 1mln na głowę. I to nie w sądach Polskich bo w nich jesteśmy przegrani z góry alb\o dostaniemy jakieś ochłapy, tylko w instytucjach Unijnych m. in. Europejskiego Trybunału Praw Człowieka w Strasburgu
Gwoli ścisłości Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasburgu nie jest instytucją unijną.ja liczę na odszkodowanie wywalczone przez ZZ Celnicy.pl w wysokości po 1mln na głowę. I to nie w sądach Polskich bo w nich jesteśmy przegrani z góry alb\o dostaniemy jakieś ochłapy, tylko w instytucjach Unijnych m. in. Europejskiego Trybunału Praw Człowieka w Strasburgu
tez mam wrazenie, ze zostalismy sprzedanie, byleby tylko emki byly
ja liczę na odszkodowanie wywalczone przez ZZ Celnicy.pl w wysokości po 1mln na głowę. I to nie w sądach Polskich bo w nich jesteśmy przegrani z góry alb\o dostaniemy jakieś ochłapy, tylko w instytucjach Unijnych m. in. Europejskiego Trybunału Praw Człowieka w Strasburgu
Zwiazki jakos ucichly
4500 chorujących w czerwcu nie dostanie propozycji, a przynajmniej z kadrą kierowniczą będa na końcu kolejki, to oni ponownie powinni się zorganizować, założyć miasteczko w MF jak pielęgniarki. Do tego jakieś ulotki, materace i może jakaś mała wystawa o SC.
Emki?! A niby dla kogo? Wyrok TK z marca 2015 roku mówi o funkcjonariuszach Służby Celnej, którzy wykonują określone zadania. A przecież Służby Celnej nie będzie, to i funkcjonariuszy S.C. nie będzie. To komu te emki?
Od dawna śledząc działania w sprawie KAS, te rządowe i te ZZ czułem pieczenie w dupie i ciepły oddech na karku.
oni?
a gdzie byliście wy? i co zrobicie? znowu będziecie robić za dwóch?