zolcim
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 1 027
A kto służy "w tej Służbie" 25 lat. Chyba takich nie ma. Pewna doktryna i interpretacja tak mówi, mimo moich 29 lat w tej organizacji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najbardziej boli frustracja, że jestem przewodniczącą, która nie może porwać za sobą tłumu. I na tłum zwalę. Ja jestem debeściak, tylko tłum pełen Grażynek i Januszów . Agata, musisz zmienić tłum. Spróbuj jeszcze raz.prawda boli Graaaaaażynki I Jaaaaaanuszków z syndromem sztokholmskim !!!! będą igrzyska - zamkniemy pyska !!!!
nie da rady, wrzucili mnie ustawowo do wspólnego wora z Grażynkami i Januszkami, oni ciągną ten wór na dno !!!!Najbardziej boli frustracja, że jestem przewodniczącą, która nie może porwać za sobą tłumu. I na tłum zwalę. Ja jestem debeściak, tylko tłum pełen Grażynek i Januszów . Agata, musisz zmienić tłum. Spróbuj jeszcze raz.
tu się mylisz i wyciągasz pochopne wnioski mając pewnie siebie na uwadze ! ja nie muszę dać rady - JA MAM TO W D.... !!!NIE DASZ RADY! A to różnica.
Zbyt nerwowa jestes jak na kogoś kto ma w d...tu się mylisz i wyciągasz pochopne wnioski mając pewnie siebie na uwadze ! ja nie muszę dać rady - JA MAM TO W D.... !!!
przecież, to wy się podniecacie jak młode byczki lub jałówki, nic konstruktywnego, powtarzacie slogany jak mantrę. Jak wam źle, to działajcie, a nie od przeszło roku szczujecie innych aby za was ruszyli 4 litery. Niedoczekanie wasze, pokażcie w końcu że coś potraficie. Nerwowa nie jestem, bawią mnie takie zaczepki - już pisałam gdzie mam porady innychZbyt nerwowa jestes jak na kogoś kto ma w d...
Agato, mnie jest dobrze Do niczego Ciebie nie namawiam, nie podniecasz mnie również. Jedyna uwaga którą mogę do Ciebie skierować to więcej spokoju.....Jak przeczytałam „mrówka skarbowa krówka” to serio mam wątpliwości czy wszystko tegesprzecież, to wy się podniecacie jak młode byczki lub jałówki, nic konstruktywnego, powtarzacie slogany jak mantrę. Jak wam źle, to działajcie, a nie od przeszło roku szczujecie innych aby za was ruszyli 4 litery. Niedoczekanie wasze, pokażcie w końcu że coś potraficie. Nerwowa nie jestem, bawią mnie takie zaczepki - już pisałem gdzie mam porady innych
Zapewne pisma się piszą i to na Tyle. Miała być jakas akcją i cały czas cicho. Pewnie zarzad czeka na propozycje nowej uchwały modernizacyjnej i obiecanek nowego SKAS. Wtedy powie ze poczekajmy i tak nastanie pozna jesień i kolejny rok z rzędu nam przeleci.....Czy oficjalnie można odtrąbić rozpoczęcie sezonu ogórkowego?
Czy jednak ZZ poukładał sobie plan działania na te wakacje?
Kto kogo zastępuje i co ma robić?
Bo odnoszę wrażenie, że już kapcie ubrane i czekamy na wrzesień, ekhm... październik.
Same sukcesy!Będziemy walczyć o podwyżki w 2023,24,25,26 i do końca świataCzy oficjalnie można odtrąbić rozpoczęcie sezonu ogórkowego?
Czy jednak ZZ poukładał sobie plan działania na te wakacje?
Kto kogo zastępuje i co ma robić?
Bo odnoszę wrażenie, że już kapcie ubrane i czekamy na wrzesień, ekhm... październik.
I jeden dzień dłużejSame sukcesy!Będziemy walczyć o podwyżki w 2023,24,25,26 i do końca świata
Skala „podwyżek” w budżetówce jest tak imponująca, ze Ci którzy jeszcze sie troche wahali czy iść na emeryturę i korzystać z jej waloryzacji teraz nie maja żadnej watpliwości co wybrać