Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem z pewnego źródła że moderniazacji NIE BĘDZIE. Jak to się ma do swobodnego przepływu towarów?Oby dali 6% podwyzki a reszte z Modernizacji potraktuje jako dar od losu. Polecam minimalizm w oczekiwaniach z uwagii na ogolna sytuacje...
Wiem z pewnego źródła że moderniazacji NIE BĘDZIE. Jak to się ma do swobodnego przepływu towarów?
Przysłowie ludowe: jak się nie obrócisz to dupa zawsze z tyłuTo wskaz to pewne źródło.
To wskaz to pewne źródło. A ja wiem, że będzie Tylko trzeba się spieszyć z decyzjami
Może warto by brać i nie prowadzić zwady bo nie dostaniemy nic i taki będzie koronny finał. Poza tym jesteśmy w grupie ryzyka a statystyki rosnączyli mam rozumieć, że w momencie podpisania przez prezydenta uchwały budżetowej dostaniemy te 6% a ta podwyżkę modernizacyjną kiedy związki dogadają się z DIC-ami ?
Z całym szacunkiem do Twojej osoby, ale bardziej niż "pewne" źródło, wiarygodna jest dla mnie informacja od pana Sławomira, który wyraźnie napisał:Wiem z pewnego źródła że moderniazacji NIE BĘDZIE. Jak to się ma do swobodnego przepływu towarów?
Ja mam świeżą informację z MF, że wszystko jest ok z podwyżkami także dla funkcjonariuszy, czyli 729zł przeciętnie na etat. Zresztą ja nie dopuszczam nawet innej myśli.
Twoje pytanie jest bardzo proste i trudne jednocześnie.sory, że zadaje może takie proste pytania ale jak pracuje 7 lat jestem starszym specem to ile się mogę spodziewać ? Nie chcę doznać szoku
Do 10 lat ze st. specem mają zabierać 500 z tego co masz teraz powyżej 10 lat mają zabierać tysiąc. Więc szoku nie będzie.sory, że zadaje może takie proste pytania ale jak pracuje 7 lat jestem starszym specem to ile się mogę spodziewać ? Nie chcę doznać szoku
Do 10 lat ze st. specem mają zabierać 500 z tego co masz teraz powyżej 10 lat mają zabierać tysiąc. Więc szoku nie będzie.
O jakim rzekomym zabieraniu piszecie?
No tak, ale powyżej 15 lat zabiorą już 2 tysiące, a powyżej 20 lat aż 3 tysiące zeta ...