Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To naprawdę pytanie adekwatne do tematu "Podwyżki 2020"?Wie ktoś dlaczego ias Lublin dziś puścił już pobory ?
Nie chciałam zakladac kolejnego wątku.To naprawdę pytanie adekwatne do tematu "Podwyżki 2020"?
Litości...
I kto pozwolił na to, aby były ustalane kwoty podwyżek jako przeciętne? Rok temu ustalono konkretną kwotę na etat na poziomie centralnym i nie było problemu. Dlaczego nie można było zadbać, żeby w tym roku było tak samo?
Tez tak sądzę...Z podwyżkami to możemy już się pożegnać. Żadnych podwyżek nie będzie.
Tez tak sądzę...
Nie siejcie fermentu. Duda zapowiedział, że budżet będzie przyjęty w formie, jakiej zapowiadał się przed wybuchem epidemii. Pakiet pomocowy ma być finansowany z pożyczek, więc dlaczego ma nie być podwyżek?
Obyś miał racjęNie siejcie fermentu. Duda zapowiedzial, że budżet będzie przyjęty w formie, jakiej zapowiadał się przed wybuchem epidemii. Pakiet pomocowy ma być finansowany z pożyczek, więc dlaczego ma nie być podwyżek?
To naprawdę pytanie adekwatne do tematu "Podwyżki 2020"?Litości...
tak, masz tylko wrażenie.Za to ciągle wałkowany temat emerytur jest adekwatny do tematu „Podwyżki 2020”
Czy tylko ja „młody” mam wrazenie, że związek interesują głównie emerytury? I starsi mundurowi.
25-26 marca w sejmie będzie głosowanie nad ustawą budżetową. Potem tylko prezydent, dziennik ustaw i 6% dostaniemy. Z pozostałą częścią podwyżki to czuję, że poczekamy co najmniej do maja i nie sądzę, że nas oskubią z nich. Nie w roku wyborczym.Wiem, że obecnie są może ważniejsze rzeczy na świecie (koronawirus) niż nasze podwyżki ale w końcu ta pandemia się skończy/uspokoi a my jak byliśmy bez podwyżek tak będziemy. Sławku proszę o odpowiedz czy podwyżki, które się nam należą nie zostaną przelane na tarcze antykryzysową ????, kiedy będzie coś wiadomo bo widzę temat umarł.