Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I dla tego własne rozmowy należy czasem rejestrować, bo pamięć bywa zawodna.Z panem ministrem nie należy się rozpędzać. W 2017 r. kiedy był jeszcze DIAS w Gdansku, byłam na rozmowie z nim w sprawie mundurów dla Likwidacji. A to głównie z racji zadań, które Likwidacja posiada, w statusie UCS i w zakresach obowiązków (dozór celny, dopuszczanie do obrotu). I usłyszałam, że powinny być mundury, najpierw PC, potem Likwidacja. Po czym po miesiącu padło stwierdzenie, że o niczym takim nie mówił. Ja już temu pani nie wierzę. Ot, co.
Jak byście przeczytali nowe rozporządzenie o dodatku kontrolerskim to byście zobaczyli że mają czas do końca lutego.No właśnie, w IAS Bydgoszcz też jeszcze nie wypłacili.
Zgadza się. Tylko pytanie w jakiej wysokości zostanie przyznany. Może być niższy i zacznie się propaganda że to chwilowe pogorszenie sytuacji bo niebawem będą podwyżki. Pożyjemy zobaczymy. Sytuacja pewnie będzie odmienna w każdej z izb.Jak byście przeczytali nowe rozporządzenie o dodatku kontrolerskim to byście zobaczyli że mają czas do końca lutego.
Wszystko to spóźnione, a na dodatek ma być limit minimum 25 lat służby. Już w tej chwili szykuje się armageddon na granicy i odprawach w CUDO po tym jak ludzie masowo składają podania o zwolnienie.Dopłacą 2500 zł miesięcznie, by pracownicy służb mundurowych nie przechodzili na emerytury
Rząd chce zachęcać Polaków do dłuższej pracy! Chodzi o służby mundurowe. MSWiA ma gotowy projekt ustawy, który zakłada, że funkcjonariusze, którzy mimo osiągnięcia wcześniejszego wieku emerytalnego...www.fakt.pl
To jedyna nadzieja aby ruszyć przyklejonych do krzeseł biurowców z iasow co by zobaczyli w jakich warunkach się pracuje.Wszystko to spóźnione, a na dodatek ma być limit minimum 25 lat służby. Już w tej chwili szykuje się armageddon na granicy i odprawach w CUDO po tym jak ludzie masowo składają podania o zwolnienie.
I w mundurze i tych bez munduru którzy oddziałują na tych w mundurach bardziej.@Revers1 oczywiście mówisz o biurkowcach w mundurze, których w mojej IAS jest pod dostatkiem - kadry, akcyza, ryzyko, ksiądz itp.
A co zrobili?Kogoś mocno du** boli na skarbowcach. Tak się robi interesy z "S'", oto co zrobili z reszty związków komitetu...