Ależ nie ma potrzeby obrzucać się epitetamiTaka krzyżówka Petru, Kijowskiego i kapusia Bolka
DokładnieTo idzie młodość..
Zycie zweryfikuje naszego kolegę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ależ nie ma potrzeby obrzucać się epitetamiTaka krzyżówka Petru, Kijowskiego i kapusia Bolka
DokładnieTo idzie młodość..
A kto obecnie PITy składa?? Zwlaszcza osobiście w us-ach??
Skarbek zapomniałem się własnie że teraz wszystko przez Internet robimy Wybacz moją chwilową niewiedzę.
Michał, błagam tylko nie to. Proszę, ja się poprawię, zacznę pisać "cokolwiek sensownego", tylko nie na na ignorowaną listę. Miej litość.Jak już mówiłem wcześniej - nie będę odpisywał na głupie docinki i zaczepki, tylko na konkretne kontrargumenty których brak mimo że pomysł wg niektórych jest głupi i idiotyczny więc teoretycznie łatwo by go było obalić.
A Robercik idziesz na ignorowana listę bo jeszcze nie zauważyłem abyś napisał cokolwiek sensownego i w dodatku mnie obrażasz.
Nie do końca. Składanie począwszy od 15 lutego i traktowanie złożonego wcześniej jako złożone 15 go to nowość od tego roku (usunięto też przepis że nie trzeba zaliczki za grudzień wpłacać jeśli do 20go stycznia złoży się zeznanie i zapłaci z zeznania podatek). Podobieństwa to to że e-Pit udostępniany jest od ubiegłego roku 15 go lutego.@uKISzony ale tak już było też rok temu.
Akurat pomysł likwidacji podatku dochodowego od os fiz wcale nie jest taki zly (os do 26 roku zycia w zasadzie go nie płaca) jednak lepiej byloby zlikwidowac vat i tym samym karuzele. Kazda obnizka badz likwidacja podatku jest dobra. Tylko socjalisci mysla inaczej...
No pewnie zlikwidować. A nie, sorry z jakiego podatku są największe wpływy - z VAT. Zlikwidować należy pcc i akcyze wtedy znkknke szara strefa w zakresie fajek i papierosówA po jaką cholerę jest ten podatek wat, komu on jest potrzebny? Cudują z tym podatkiem a wystarczyłoby gdyby go zlikwidowali i tak nie wiadomo o co w nim chodzi. Likwidacja tego podatku to tylko zysk dla państwa. Nie ma podatku nie ma oszustów, no i mniej urzędników trzeba by zatrudniać. Kiedyś tego wat nie było i jakoś wszystko działało i służby i szpitale.
...Poza tym że ściganiem przestępców skarbowych zajmują się zwykli urzędnicy bez stosownych uprawnień.
Kiedyś tego wat nie było i jakoś wszystko działało i służby i szpitale.
prawda jest zawsze niewygodnaZdecydowanie to spor swiatopogladowy i zupelnie nie w temacie. Wystapilem nieco w obronie kolegi michala bo ktos z niezbyt dlugim stazem na forum nazwal go bucem. A to chyba nieladnie...
Niby jak ? Akcyza jest regulowana jak VAT na poziomie UE i nie można jej zlikwidować. Poza tym byłaby to niesamowita głupota, bo jest to podatek najtańszy w pobieraniu i najmniej narażony na uszczuplenia. Mimo przemytu, bimbrowni i nielegalnych krajalni.Zlikwidować należy pcc i akcyze wtedy znkknke szara strefa w zakresie fajek i papierosów
Prawda jest taka że jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to najłatwiej mu obrazić osobę o odmiennych poglądach. Oceniając twoja wypowiedź nt. Petru, kapusia Bolka itp. ... Za dużo rozgłośni z Torunia ....prawda jest zawsze niewygodna
Mylisz anarchistów z libertarianami.Tak myślą libertarianie.
Tylko z czego utrzymasz szpitale i służby?
Służby niepotrzebne?
Nie myli. Dwa nurty libertarianizmu:Mylisz anarchistów z libertarianami.
na razie czytałam paplaninę jak u starych bab - poglądów tam żadnych ! raczej żałosne i próżne próby obszczekiwania niektórych osób ! Typowe jak u pomyj - nie po myśli, to z Torunia ! a ja Toruń mam w d.... ! Łyso, co ?!Niby jak ? Akcyza jest regulowana jak VAT na poziomie UE i nie można jej zlikwidować. Poza tym byłaby to niesamowita głupota, bo jest to podatek najtańszy w pobieraniu i najmniej narażony na uszczuplenia. Mimo przemytu, bimbrowni i nielegalnych krajalni.
Prawda jest taka że jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to najłatwiej mu obrazić osobę o odmiennych poglądach. Oceniając twoja wypowiedź nt. Petru, kapusia Bolka itp. ... Za dużo rozgłośni z Torunia ....