Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale o co w tym chodzi? Co to jest KM i KO. Czy ktoś zrozumiał co autor miał na myśli.podwyżki IAS katowice. Tak własnie powinno wyglądac Wyrównywanie kominów płacowych - młodzi dostaną 140zł a "wyższa kadra" 70zł
strona 1
strona 2
Jestem ZA!Dlatego śmiejmy się, w każdej możliwej sytuacji ......
Poczytaj uważnie.Ale o co w tym chodzi? Co to jest KM i KO. Czy ktoś zrozumiał co autor miał na myśli.
Ciekawe, dlaczego reszta kasy do dyspozycji naczelnika???Znajomi znajomych...a kominy płacowe pozostałyPomorskie, cywile wszyscy 116 zł, funkcjonariusze 96 zł.
Dodatkowo 0.05 dla cywilów i funkcjonariuszy ze stażem min. 25 lat i mnoznikim max odpowiednio 2,5 i 2,1. Coś tam dla tych co mieli awans bez podwyżki w 2019r., reszta kasy na wniosek naczelnika
Kierownicy mają zgłosić komu ta podwyżkę przyznać, ale mój US dostal pulę pieniędzy dla trzech takich osób. Także nie ma na co liczyc i ma to być niby właśnie w celu zniwelowania kominowCiekawe, dlaczego reszta kasy do dyspozycji naczelnika???Znajomi znajomych...a kominy płacowe pozostały
Po pierwsze - co oznacza: "mój US dostał pulę pieniędzy dla trzech takich osób" ???Kierownicy mają zgłosić komu ta podwyżkę przyznać, ale mój US dostal pulę pieniędzy dla trzech takich osób. Także nie ma na co liczyc i ma to być niby właśnie w celu zniwelowania kominow
A to w Polsce jest tylko izba katowicka?Po pierwsze - co oznacza: "mój US dostał pulę pieniędzy dla trzech takich osób" ???
Po drugie - jeżeli jesteś z izby katowickiej, to jest to mało prawdopodobne, ze względu na punkt 5. porozumienia:
ust. 3) - środki na poszczególne jednostki podzielone zostaną wg jednakowej średniej, na etat zatrudnionego na dzień 01.01.2020 r.
ust. 4) - podwyżką dodatkową zostanie objętych maksymalnie 5% zatrudnionych w każdej jednostce na 01.01.2020 r.
Z wyrównaniem od stycznia ?Pomorskie, cywile wszyscy 116 zł, funkcjonariusze 96 zł.
Dodatkowo 0.05 dla cywilów i funkcjonariuszy ze stażem min. 25 lat i mnoznikim max odpowiednio 2,5 i 2,1. Coś tam dla tych co mieli awans bez podwyżki w 2019r., reszta kasy na wniosek naczelnika
A to w Polsce jest tylko izba katowicka?
Oznacza to, że 3 osoby spośród wskazanych przez kierowników dostaną podwyżki z puli przeznaczonej na równanie kominow.
TakZ wyrównaniem od stycznia ?
No właśnie - nie tylko!A to w Polsce jest tylko izba katowicka?
Oznacza to, że 3 osoby spośród wskazanych przez kierowników dostaną podwyżki z puli przeznaczonej na równanie kominow.