Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cywil ias Rzeszów za styczeń 2 paski po 90 zł pojawiło się na koncie
jest napisane I i I dwa przelewy to chyba styczeńA to ciekawe, bo ja mam jeden przelew za styczeń, a drugi za luty - IAS Rzeszów - niecałe 90 zł
napisz tak, żeby inni mogli zrozumieć Masz dwa przelewy na 90 zł czy po 90 zł za miech? Sory ale te kwoty są tak absurdalne, że muszę dopytaćA to ciekawe, bo ja mam jeden przelew za styczeń, a drugi za luty - IAS Rzeszów - niecałe 90 zł
Masz dwa przelewy na 90 zł czy po 90 zł za miech? Sory ale te kwoty są tak absurdalne, że muszę dopytać
Dokładnie. Relacje między związkami zawodowymi w KAS przestały być konkurencją a stały się brutalną walką. Musimy to sobie uzmysłowić i grać zgodnie z tymi nowymi, narzuconymi regułami. Solidarność działa na szkodę środowiska i nie ma wyjścia ale trzeba osłabić ten zz, a najlepiej by całkiem zniknął. Warto przeprowadzić kampanię informacyjną i promocyjną wśród wszystkich pracowników KAS by jak najwięcej namówić do wstępowania do Celników.pl. Silny zz to coś czego obawia się MF , jak każdy zresztą pracodawca więc takie przyciąganie nowych członków będzie silną presją na MF i pewną formą akcji protestacyjnej, co ważne całkowicie legalną. Silny zz to ogromny atut w rękach pracowników teraz i w przyszłości. Teraz jest najlepszy na to moment. proponuję akcję W RAMACH PROTESTU ZAPISZ SIĘ DO CELNIKÓW.PL . Trzeba ludziom uzmysłowić, że jest to największy i najsilniejszy zz, nie skalany kolaboracją, z tradycjami walki i zwycięstw. Regionalni związkowcy powinni się teraz uaktywnić i przeprowadzić akcję promocyjno-informacyjną. Maile z deklaracją wstąpienia oraz krótką analizą tego co się ostatnio dzieje w kontekście podwyżek, którą powinien przygotować Związek możemy rozesłać do kolegów i koleżanek. Nie przegapmy tego momentu.WSZYSCY CO NALEŻĄ DO PSEUDO ZWIĄZKÓW PRZYCHYLNYCH JEDYNEJ SŁUSZNEJ WŁADZY ZWERYFIKUJCIE SWOJE STANOWISKO - CZY NA PEWNO WIESZ CO ROBIĄ , CZY CHCESZ TEGO CO ONI ROBIĄ !
JEŻELI ICH NIE POPIERASZ ALE PŁACISZ SKŁADKI I NALEŻYSZ DO TAKICH ZWIĄZKÓW
- TO WSTYD.
JEŻELI POPIERASZ I PŁACISZ SKŁADKI W TAKICH ZZ , TO DAJESZ IM MANDAT DO REPREZENTOWANIA
CIEBIE I INNYCH PRZED DYREKTOREM ORAZ MF. TYM SIĘ ZASŁANIAJĄ, PRZECIEŻ WCIĄŻ MAJĄ TWÓJ GŁOS !!!
ZASTANÓW SIĘ JESZCZE RAZ I ODWAGI !!!
Za m-c . Zabrakło jednego 0 ????Moim zdaniem Te 94zl to albo 6% za styczeń-marzec albo 3% za styczeń-maj
Nie licz na 2000 zł !!! Uwierz mi!! Już mam na koncie i też myślę, że na dzienne zakupu i z Biedronki nie starczy dla rodziny....buuuuuO to dziś święto jak z moich 720 brutto dostane 90 na łapkę. Szkoda, że przy obecnych cenach nie wystarczy mi nawet na jedne średnie zakupy w Biedrze... zarowno w rodzinie jak i w bliskim sąsiedztwie mam osoby z różnych formacji mundurowych i pamiętam jak przed świętami cieszyli się że każdy dostał kolo 2000 tys wyrownania za 4 miesialące. Ja czekam na swój przelew ale nie ukrywam, że aż się boje. Ale pewnie inspektor by powiedział, że jest epidemia i nic mi się i tak nie należało
Ja właśnie tak zrobiłam, od 25 maja jestem w zz Celników
Mnie tak nikt nie przywitał
Witaj w naszym gronie - nie tylko celników ...
A ja swego czasu wtrącony w nowe środowisko IAS, będąc jeszcze w służbie i mając przedstawianego nowego kolegę podając mu rękę mówię:Mnie tak nikt nie przywitał
Mnie tak nikt nie przywitał
Ja ma takie 4. 2 za styczeń i dwa za lutyDwa przelewy po 90 zł, jeden za styczeń, drugi za luty, tak jest napisane w tytułach przel.