Excalibris
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 11
Koń by się uśmiał!Z pewnością dobrze rozumiesz, o ile chodzi ci po głowie pewien ryś albo inny miś
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Koń by się uśmiał!Z pewnością dobrze rozumiesz, o ile chodzi ci po głowie pewien ryś albo inny miś
Dlatego się uśmiał.Koń by się uśmiał!
Amoże 5 + (5+10+2x4)x4=5+23x4=5+92=97?@cat - 5 + (5+10+4) x 2=43 - w/g mnie jest tak
Ja się z koniem kopał nie będę. Nie mam szansKoń by się uśmiał!
Nie z kotem? Z katem?To ty też ze śląska kotku?
Musi - ktoś ci tu zaimponował - że pomimo braku zbieżności jego nicka z kotem, na swój nick wybrałeś właśnie taki
Z pewnością dobrze rozumiesz, o ile chodzi ci po głowie pewien ryś albo inny miś
Ja się z koniem kopał nie będę. Nie mam szans
Nie z kotem? Z katem? 🗡
A czy uwzględniliście, że posypki na jednym lodzie jest 1243 okruchy, zaś na innych 1272 ???? Ponadto od wartości chłopca odjąć stare czarne buty i dopiero dodać nowe brązowe buty i wówczas to tak, można rachować ...Jeśli MF liczy podwyżki na podstawie wstawionego załącznika to nie dziwię się że im wychodzą różne wyniki - choć powinien jeden Pokaż załącznik: 6888
A ile wam wyszło ?????????????????????
Temat podwyżki 2020 a tu o butach.A czy uwzględniliście, że posypki na jednym lodzie jest 1243 okruchy, zaś na innych 1272 ???? Ponadto od wartości chłopca odjąć stare czarne buty i dopiero dodać nowe brązowe buty i wówczas to tak, można rachować ...
Temat podwyżki 2020 a tu o butach.
Myślę, że już nam szyną buty
Temat podwyżek robi się trochę jakby "Virtual Basic" w kontekście drugiej transzy ... niestety!Temat podwyżki 2020 a tu o butach.
Dokładnie. Możesz Sławku zająć głos i wypowiedzieć się co o tym sądzisz?Może niech Sławek się wypowie, coś wie więcej.
Piszę na komórce, pracuję, oczywiście miało być ''szyją''.Temat podwyżki 2020 a tu o butach.
OK! Sorki.Piszę na komórce, pracuję, oczywiście miało być ''szyją''.
Aleś mnie teraz ubawił Przecież jesteś kasDzieki celnikom wszystko macie podwyzki jakie były i inne sprawy za kazdym razem dajecie ciała. Nawet na swietach państwowych przedstawiajanas jako KAS gdzie każda słuzba jest wyodrębniona. Miejcie chociaż swoją godność jak widac jej Wam brakuje. Dalej z Ludwikiem ciągnijcie to się tylko na 3 Waszych ostatnich wypłatach zakończy.. Miejcie jaja i wezcie się w garść bo naprawdę
Aleś mnie teraz ubawił Przecież jesteś kas
Tak, wiem co było kiedyś a co jest dziś. Chciał nie chciał kierownictwo mamy wspólne a pisanie głupot pod adresem cytuje „srarbowcow” poW mediach bardzo często, prawdopodobnie bazując na komunikatach kas, mf i ias, pojawia się dziwoląg"funkcjonariusze kas"
Nie ma czegoś takiego
Byli funkcjonariusze Służby Celnej, a teraz działają funkcjonariusze Służby Celno - Skarbowej
Wszystko...
a ja mam wrażenie ze kolega nie to miał na myśli. Jego baaardzo sam skrót kas mierzi. Proszę mi wierzyć ze nie tylko was funkcjonariuszy służby celno-skarbowej ono mierziW mediach bardzo często, prawdopodobnie bazując na komunikatach kas, mf i ias, pojawia się dziwoląg"funkcjonariusze kas"
Nie ma czegoś takiego
Byli funkcjonariusze Służby Celnej, a teraz działają funkcjonariusze Służby Celno - Skarbowej
Wszystko...