Excalibris
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 11
Koń by się uśmiał!Z pewnością dobrze rozumiesz, o ile chodzi ci po głowie pewien ryśalbo inny miś
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Koń by się uśmiał!Z pewnością dobrze rozumiesz, o ile chodzi ci po głowie pewien ryśalbo inny miś
![]()
Dlatego się uśmiał.Koń by się uśmiał!![]()
Amoże 5 + (5+10+2x4)x4=5+23x4=5+92=97?
Ja się z koniem kopał nie będę. Nie mam szansKoń by się uśmiał!![]()
Nie z kotem? Z katem?To ty też ze śląska kotku?
Musi - ktoś ci tu zaimponował - że pomimo braku zbieżności jego nicka z kotem, na swój nick wybrałeś właśnie taki
Z pewnością dobrze rozumiesz, o ile chodzi ci po głowie pewien ryśalbo inny miś
![]()
Ja się z koniem kopał nie będę. Nie mam szans
Nie z kotem? Z katem? 🗡
A czy uwzględniliście, że posypki na jednym lodzie jest 1243 okruchy, zaś na innych 1272 ????Jeśli MF liczy podwyżki na podstawie wstawionego załącznika to nie dziwię się że im wychodzą różne wyniki - choć powinien jedenPokaż załącznik: 6888
A ile wam wyszło?????????????????????
Temat podwyżki 2020 a tu o butach.A czy uwzględniliście, że posypki na jednym lodzie jest 1243 okruchy, zaś na innych 1272 ????Ponadto od wartości chłopca odjąć stare czarne buty i dopiero dodać nowe brązowe buty i wówczas to tak, można rachować ...
Temat podwyżki 2020 a tu o butach.
Myślę, że już nam szyną buty
Temat podwyżek robi się trochę jakby "Virtual Basic" w kontekście drugiej transzy ... niestety!Temat podwyżki 2020 a tu o butach.
Dokładnie. Możesz Sławku zająć głos i wypowiedzieć się co o tym sądzisz?Może niech Sławek się wypowie, coś wie więcej.
Piszę na komórce, pracuję, oczywiście miało być ''szyją''.Temat podwyżki 2020 a tu o butach.
OK! Sorki.Piszę na komórce, pracuję, oczywiście miało być ''szyją''.
Aleś mnie teraz ubawiłDzieki celnikom wszystko macie podwyzki jakie były i inne sprawy za kazdym razem dajecie ciała. Nawet na swietach państwowych przedstawiajanas jako KAS gdzie każda słuzba jest wyodrębniona. Miejcie chociaż swoją godność jak widac jej Wam brakuje. Dalej z Ludwikiem ciągnijcie to się tylko na 3 Waszych ostatnich wypłatach zakończy.. Miejcie jaja i wezcie się w garść bo naprawdę
Aleś mnie teraz ubawiłPrzecież jesteś kas
Tak, wiem co było kiedyś a co jest dziś. Chciał nie chciał kierownictwo mamy wspólne a pisanie głupot pod adresem cytuje „srarbowcow” poW mediach bardzo często, prawdopodobnie bazując na komunikatach kas, mf i ias, pojawia się dziwoląg"funkcjonariusze kas"
Nie ma czegoś takiego
Byli funkcjonariusze Służby Celnej, a teraz działają funkcjonariusze Służby Celno - Skarbowej
Wszystko...
a ja mam wrażenie ze kolega nie to miał na myśli. Jego baaardzo sam skrót kas mierzi. Proszę mi wierzyć ze nie tylko was funkcjonariuszy służby celno-skarbowej ono mierziW mediach bardzo często, prawdopodobnie bazując na komunikatach kas, mf i ias, pojawia się dziwoląg"funkcjonariusze kas"
Nie ma czegoś takiego
Byli funkcjonariusze Służby Celnej, a teraz działają funkcjonariusze Służby Celno - Skarbowej
Wszystko...