Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie - wynik jest zły chłopek ma w ręce dwa lody i trampki na sobie@Basic 25! Mogę być teraz Ministrem Magii i Farta? :>
Urzędnicy mogą masowo tracić pracę: Służba cywilna do redukcji. Projekt trafi do Sejmu
Rząd chce być przygotowany do ewentualnego cięcia etatów i obniżek pensji w ministerstwach, urzędach wojewódzkich i innych instytucjach.serwisy.gazetaprawna.pl
Nie - wynik jest zły chłopek ma w ręce dwa lody i trampki na sobie...
To może ty zmuś Pana L, żeby tupnal noga i ogarnął temat podwyżek. Skarbowcy tak samo chcą podwyżek jak i wy, a ty masz taki sam wpływ na działania Pana L co skarbowiec. Pochwal się jak już coś wywalczysz ty osobiście. No bo chyba to dla ciebie nie problem. Czy tylko umiesz narzekać na skarbowców i czekac aż celnicy coś wywalcza?Przeglądam forum skarbowcow A tam naglowek, żeby nie myśleć o podwyżkach i nagrodach. Po prostu ręce opadają. Oczywiście chodzi tam o wizje zwolnien ale powrwsze zdanie udowadnia, że połączenie nas to był po prostu dramat. Jestem optymistką i do końca wierzyłam że pan L w końcu tupnie noga i bez podziałów ogarniemy temat wypłaty podwyżki. Okazuje się jednak, że znow będą czekac aż za celnicy coś wywalczy
zależy od punktu widzenia - - @cat nie podałem wyniku jeszcze hihihih
właśnie w tym cała zabawa że każdy widzi coś innego w MF-ie także.
@cat - 5 + (5+10+4) x 2=43 - w/g mnie jest tak
43 powinno byc Cat pierw w nawiasie i mnozenie chyba ze było -5 to wtedy 33 symbol najwiekszego iliminackiego wtajemnicznia jakie miał nasz Zbig
Jak sam widzisz z naszymi podwyżkami jest jak z tym wynikiem. Podaj swój wynik - przeanalizuję - , chciałbym wiedzieć gdzie ten błąd?
Naprawdę sądzisz Kolego, że zabrałbym w tym głos, nie znając PODSTAWOWYCH zasad matematyki ?!
Jedna (mała) podpowiedź:
- Jeżeli JEDEN trampek, jest dla Ciebie wart połowę wartości pary trampków, to może do skarbówki się
nadajesz, ale finanse domowe, to zapewne u Ciebie "leżą i kwiczą" ...
ps
Tylko się nie obrażaj. Ten błąd od początku miałem za oczywisty.
dobra, dałem rozwiązanie, ale nie przyglądałem się obrazkom dokładnie ;pJeśli MF liczy podwyżki na podstawie wstawionego załącznika to nie dziwię się że im wychodzą różne wyniki - choć powinien jeden Pokaż załącznik: 6888
A ile wam wyszło ?????????????????????
Jak sam widzisz z naszymi podwyżkami jest jak z tym wynikiem. Podaj swój wynik - przeanalizuję - ... , chciałbym wiedzieć gdzie ten błąd?
Może w tym, iż kiedyś przyjąłem się do cła??????? ...
Jeśli w MF-ie też tak liczą i za każdym razem wychodzi im inny wynik, to jasne że nie będzie podwyżek w kwietniudobra, dałem rozwiązanie, ale nie przyglądałem się obrazkom dokładnie ;p
5+(5+4+10)*2=43
edytowałem tyle razy ten post, bo za każdym razem co ogladałem ten obrazek to wyłapywałem coś nowego fajne
10+5x4=30
@ edit
ah tam połowa obrazka, to
5+5*2=15