zmotywowany
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Jak kwotowa? Nie chodzi kiedy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak kwotowa? Nie chodzi kiedy.
Z komentarzem czytałeś jak twierdzisz ze zrozumieniem. Czyli wg ciebie ile netto na etat. Ot i kłopot.Przeczytaj Porozumienie, a na rękę będziesz wiedział jak dostaniesz w kwietniu
Przeczytaj Porozumienie, a na rękę będziesz wiedział jak dostaniesz w kwietniu
Z komentarzem czytałeś jak twierdzisz ze zrozumieniem. Czyli wg ciebie ile netto na etat. Ot i kłopot.
Ot bez komentarza wyrwał się i co dalej? Czytałeś to napisz. Szybki gozdek jesteś? Konkret mondraliński.Nie pisz takich bzdur ."przeczytaj porozumienie" a ile dostaniesz to zobaczysz. Kolego ty z OHP?
Ot bez komentarza wyrwał się i co dalej? Czytałeś to napisz. Szybki gozdek jesteś? Konkret mondraliński.
bezkomentarza przeczytał ale niestety chyba zapomniał naprawdę, nieraz nieźle się bawię czytając to forum
Jeżeli bawi Was ubliżanie komuś to powiem jedno - wstyd mi, że muszę pracować w jednej firmie z takimi ludźmi.
Wesołej zabawy - bawcie się dalej chłopcy
Jeżeli bawi Was ubliżanie komuś to powiem jedno - wstyd mi, że muszę pracować w jednej firmie z takimi ludźmi.
Wesołej zabawy - bawcie się dalej chłopcy
Masz rację.Ja tam przeczytałem porozumienie i dalej nie wiem ile dostanę. Ale widocznie ułomny jestem. Jak reszta mojego referatu. Policjanci mieli jasne zasady. My nie. Jedno jest pewne: nikt z nas nie otrzyma 655 brutto. Więc moim zdaniem zostaliśmy po raz kolejny wydymani.
Masz rację dlatego pytałem na forum ile na etat w Lublinie i co i ile odliczają?
Ja tam przeczytałem porozumienie i dalej nie wiem ile dostanę. Ale widocznie ułomny jestem. Jak reszta mojego referatu. Policjanci mieli jasne zasady. My nie. Jedno jest pewne: nikt z nas nie otrzyma 655 brutto. Więc moim zdaniem zostaliśmy po raz kolejny wydymani.
Haha nie ma jak konkretna odpowiedź Lublin przynajmniej tu zostanie tajemnica
Natomiast ile dostaniesz na rękę to będzie wiadomo dopiero jak wypłacą bo nie wiadomo czy jeszcze nic nie pokombinują przy odliczeniach. W innych izbach pisali, że dostali mniej niż się spodziewali po kwocie brutto z porozumienia.michal81 napisał:bezkomentarza przeczytał ale niestety chyba zapomniał
Dzięki, o ile prawdą jest co piszesz, to wreszcie nasze forum (nasze, ponieważ płacimy składki) odpocznie od Ciebie.
Znajomi dookoła np. 332, 317 albo 282 i chciałam zaznaczyć że wszyscy w Cle ponad 25 lat niektórzy ucywilnieni inni nie
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka