rybka
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 5
Jak znam tą izbę to nic dobrego po prowadzących negocjacje się nie spodziewam.
To w której izbie się spodziewasz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak znam tą izbę to nic dobrego po prowadzących negocjacje się nie spodziewam.
Przecież to właśnie solidarność dzień po podpisaniu zaczęła najgłośniej tupać, że podwyżki nie powinny być po równo, dzielą włos na czworo i biją się o każdą złotówkę. Efekty widać w Gdańsku.
do podstawy ?Podobno ustalone, że wszyscy dostają po równo
do podstawy ?
Wszyscy już dzielą pieniądze, ustalają zasady, a czy ktoś mógłby mi wskazać w podpisanym już budżecie na rok 2019 te nasze 500+ milionów PLN (650zł x 13 m-cy x 60 tys. ludzi), które muszą być zapewnione, żeby te podwyżki wypłacić ? Czy po prostu dzielimy obietnice ?
Podobno ustalone, że wszyscy dostają po równo
A Warszawa? Jak po spotkaniu? To prawda, że również chcą do podwyżki dodać dodatek kontrolerski?????? Może jakiś komunikat?
Witam.
Rozmawiałem z żołnierzem z Warszawy. W tamtym tygodniu dostali około 450 zł netto podwyżki z wyrównaniem od stycznia.
Rozmawiałem również z chłopakiem z Straży Granicznej. Dostał podwyżkę w tym tygodniu.
A my? Ręce opadają.
Witam.
Rozmawiałem z żołnierzem z Warszawy. W tamtym tygodniu dostali około 450 zł netto podwyżki z wyrównaniem od stycznia.
Rozmawiałem również z chłopakiem z Straży Granicznej. Dostał podwyżkę w tym tygodniu.
A my? Ręce opadają.
A było jakieś spotkanie w Warszawie, kiedy? Dodatki kontrolerskie, a były podwyżki dodatków?
A my mamy coś około 55 327 (tak w przybliźeniu mogem pomyliiÄ o okoĹo 50000000Witam.
RozmawiaĹem z ĹźoĹnierzem z Warszawy. W tamtym tygodniu dostali okoĹo 450 zĹ netto podwyĹźki z wyrĂłwnaniem od stycznia.
RozmawiaĹem rĂłwnieĹź z chĹopakiem z StraĹźy Granicznej. DostaĹ podwyĹźkÄ w tym tygodniu.
A my? RÄce opadajÄ .
Witam.
A my? Ręce opadają.
Żołnierze szeregowi dostali 360 zl netto i to najwyzsza podwyzka u żołnierzy. Tyle dostali z obiecanych 656 zł. Tyle tylko, że już dostali