PIKIETA 25 czerwca 2009r. godz. 12:00 - SEJM RP

Podoba mi się pomysł Sędziego.Megafon megafonem, nie mówię nie.Ale proponowałbym także bardzo wiele transparentów eksponujących treści sugerowane przez Sędziego, typu np. : p.Premierze TUSK pamięć mamy dobrą, odświeżymy ją sobie przy urnach , czy coś w tym guście.
Zdecydowanie popieram.​

Uważaj z takimi pomysłami, bo jeszcze przemycą do "nowej ustawy" zakaz głosowania w wyborach. Pasowało by to do całokształtu tego bubla!

To już jutro!!!

:eek:Jutro sądny dzień! Damy radę?! :cool:
A co z resztą, która w Warszawie nie będzie?
Co planuje WSCHÓD?

?

Przesadzasz. U mnie było l4, ale były tez premie, awanse itp. A Ci na górze też skorzystali bo w końcu podwyżki dostali tak jak my.:D

żadnego L4 !!!!!!
nie mam zamiaru zrobić z siebie ponownie błazna, w zeszłym roku było L4 i co????? zero premii przez rok, za to łamistrajki spijali śmietankę
....a do tego obrzydliwa postawa ZZ
daliście d...y
jak słysze związkowca to mnie mdli

mógłbym tu napisać co nie co o związkowcach ale...
to bez sensu
.........powiem tak , takiego zeszmacenia nie ma w żadnej innej służbie:(

Nie wiem czy nic nie robienie może coś polepszyć. Nie tylko może nie być podwyżek, ale może być obniżka z powodu "kryzysu"... Poza tym wydaje się, że jest to wszystko lepiej zorganizowane, jest większa zgoda, a przez to większa szansa na sukces.

pan Naczelnik czy przydupas ???
nie pieprz bzdur

Ani naczelnik, ani przydupas. Nie musisz mnie obrażać. To, że ja mam nadzieję na zmianę, a Ty nie, w żadnym wypadku nie upoważnia Cię do takiego chamstwa. Przykro mi, że jesteś taki sfustrowany i że nikt Cię nie lubi i nie docenia.:cool:

Padło do mnie dzisiaj pytanie czy jedziemy w umundurowaniu.
OCZYWIŚCIE, ŻE TAK.

Ktoś powątpiewał czy można?
OCZYWISCIE, ŻE MOŻNA.

Ewentualne szykany przełożonych w tym zakresie oraz innych, zgłaszajcie mi proszę. Osobiście będę interweniował u wyższych przełożonych za bezprawne działania.

:eek:Jutro sądny dzień! Damy radę?! :cool:
A co z resztą, która w Warszawie nie będzie?
Co planuje WSCHÓD?

Mnie już coś pier...o w krzyżu i z nerwami nie najlepiej...! więc ja od dzisiaj przeprowadzam intensywną kurację ...! :rolleyes:Moi Koledzy już kilka dni temu zaniemogli...!;)Pozdrawiam i trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!

trzymam za Wszystkich na pikiecie kciuki

ja jestem niestety chora wiec na pikiecie mnie nie bedzie,ale bede z Wami duchem,w pracy też mnie nie bedzie:rolleyes:w najblizszym czasie

Słuchajcie buraki z Rzepina nie jadą. Jeden chciał jechać ale skutecznie wyblili mu to z głowy. Co za ................ pindle.......................

Słuchajcie buraki z Rzepina nie jadą. Jeden chciał jechać ale skutecznie wyblili mu to z głowy. Co za ................ pindle.......................

A co się dziwisz, jeżeli dziś o 19-tej spotkał się Jacuś Kłamlica z Jacusiem Eks-pertem Skrętniszewskim. Napewno coś "ustalili"!

Jeżeli planowana bedzie obniżka to chyba pójdę na kuronia bo to mi się bardziej oplaci jakie to smutne

rano będzie zbiórka uczestników pikiety, i zasadnicze pytanie - ile Was - odpowiedż - RAZ, jakie to normalne, tutaj na forum każdy pyszczy, wiesza psy na władze, każdy doradza i widzi lekarstwo na całe to zło, ale jak trzeba to pokazać i wyjść z tym na zewnątrz zaczyna brakować odwagi i lepiej się nie wychylać , jakby coś to nie JA, po co podpaść i zostać czarną owcą w tym podłym stadzie, do zobaczenia jutro , a może też jak inni w drodze na pikietę zachoruję i będzie L-4

Powodzenia ;)

Życzę Wam koleżanki i koledzy "po fachu" abyście szczęśliwie dojechali do Warszawy na pikietę oraz cali i zdrowi wrócili do swoich domów .

Powodzenia:)

Badboy84 - jest dokładnie, tak jak piszesz.Jestem bardzo ciekaw ilu młodych gniewnych odważy się odwiedzić jutro Warszawę?
Przecież to zawsze może nieść w sobie ryzyko, a nie wszystkim "młodym" jest po drodze ze wszystkimi postulatami SC.Do zobaczenia jutro.
P.S. palec i główka to szkolna wymówka.Stare powiedzenie, ale okazuje się,iż ciągle aktualne.​

Back
Do góry