G 

gość
Gość
Co, znowu będą kogoś dekorować?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No może jak będziesz trochę bardziej szlankowny to znajdziesz jakąś chętną madame. Ja w menach nie gustuję, zgłoś się do swojego kolegi MnL-a. On ma wprawę, robi to zawodowo aby utrzymać się na powierzchni.
  No może jak będziesz trochę bardziej szlankowny to znajdziesz jakąś chętną madame. Ja w menach nie gustuję, zgłoś się do swojego kolegi MnL-a. On ma wprawę, robi to zawodowo aby utrzymać się na powierzchni.  
  ?No i ryzykuje Pan tak intratne zajęcie pisząc posty w godzinach pracy (bo takie też się Panu zdarzały)?Zapomniał Pan, że już Pan nie pracuje w budżetówce??Nawet tutaj jest monitoring poczty, wejść do internetu itp.Nie wie Pan, że w prywatnych firmach(że o korporacjach zwłaszcza z kapitałem zagranicznym nie wspomnę) pracodawca ma stały podgląd "działań" na komputerach podwładnych?
 ?No i ryzykuje Pan tak intratne zajęcie pisząc posty w godzinach pracy (bo takie też się Panu zdarzały)?Zapomniał Pan, że już Pan nie pracuje w budżetówce??Nawet tutaj jest monitoring poczty, wejść do internetu itp.Nie wie Pan, że w prywatnych firmach(że o korporacjach zwłaszcza z kapitałem zagranicznym nie wspomnę) pracodawca ma stały podgląd "działań" na komputerach podwładnych? ..bo może zamiast luksusowych wczasów pod palmą z internetem w pokoju(chyba wręcz w łóżku, sądząc po godzinach Pańskiej "aktywności"), wypadałoby jakoś pomóc mamie tak dzielnie pomagającej na codzień utrzymać się na "powierzchni" egzystencji swemu synkowi(kanapki w papierku, garnuszki,opierka :lol: itp.,zresztą sam Pan wie co Pan wypisywał)?!?!?!?Skoro po 4 latach jest Pan pierwszy raz na takich wczasach, to mógłby Pan podarować sobie i reszcie(w większości czytelnikom forum) udziału w zbędnych rozprawach na zbędne tematy??!Nie szkoda Panu urlopiku :lol: Po co sobie zatruwać tych kilka wolnych dni??Tak szybko nie pojedzie Pan pod palemkę(dług w KZP trzeba spłacić)!Jedno jest pewne: w kwestii "lotności" umysłu..nie jest Pan brzytwą intelektualną :wink:
 ..bo może zamiast luksusowych wczasów pod palmą z internetem w pokoju(chyba wręcz w łóżku, sądząc po godzinach Pańskiej "aktywności"), wypadałoby jakoś pomóc mamie tak dzielnie pomagającej na codzień utrzymać się na "powierzchni" egzystencji swemu synkowi(kanapki w papierku, garnuszki,opierka :lol: itp.,zresztą sam Pan wie co Pan wypisywał)?!?!?!?Skoro po 4 latach jest Pan pierwszy raz na takich wczasach, to mógłby Pan podarować sobie i reszcie(w większości czytelnikom forum) udziału w zbędnych rozprawach na zbędne tematy??!Nie szkoda Panu urlopiku :lol: Po co sobie zatruwać tych kilka wolnych dni??Tak szybko nie pojedzie Pan pod palemkę(dług w KZP trzeba spłacić)!Jedno jest pewne: w kwestii "lotności" umysłu..nie jest Pan brzytwą intelektualną :wink: 
 (Przywracałeś wiarę w inteligentnych celników 8)
(Przywracałeś wiarę w inteligentnych celników 8) 
 Jestem jestem złamasie i w niedzielę jestem. W przeciwieństwie do Lucka S nie pocę się tak intensywnie by ciągle trzymać higienkę w dłoniach Hi Hi .LUKE SKYWALKER napisał:Zgodnie z przewidywaniami - weekend i MnL nie pisze. Smierdziel nie ma internetu w domu i pisze tylko jak jest w pracy. A może całkiem zaniechał działalności bo zaczęło od niego jechać na odległość, i bał się że na korytarzu ktoś poczuje. Ciekawe dlaczego przestał pisać o Krwawym, Rfałku, Bieniu Spoconym ? Może ogarnął go strach przed zemstą ? Ale nie przecież nie wierzy w bialego konia. Mam nadzieję, że ręka sprawiedliwości go dopadnie i zrobi co trzeba.
P.S.
do gościa który pisał, że wie kim jest MnL - powiedz kim jesteś i kim jest MnL to napewno nie jedna kasta piwa Cię czeka. Mi on zwisa niech sobie śmierdzi ale znam takich co wiele by za to dali.
L.S.