Pensje, awanse, niuanse.

Ze kto Lole menelo? A co to za jeden? z niepalącymi to taki problem ze na pierdy nie chodza i mniej wiedzą :-)))

padlina

Praca w służbie celnej jest dla mnie zaszczytem i spełnieniem moich marzeń, spotkałem tu samych wsaniałych i bezinteresownych ludzi, zarobki są na poziomie europejskim, a moich byłych i obecnych przełożonych po prostu uwielbiam jestem lojalnym funkcjonariuszem państwowym

Ostatnia edycja:
Czyżby mieli nadzieję, że po restrukturyzacji i utworzeniu KAS-owników w pomieszczeniach po barze upchną Izbę Skarbową?

Praca w służbie celnej jest dla mnie zaszczytem i spełnieniem moich marzeń, spotkałem tu samych wsaniałych i bezinteresownych ludzi, zarobki są na poziomie europejskim, a moich byłych i obecnych przełożonych po prostu uwielbiam

Ostatnia edycja:
z forum ogólnego, wątek: Konkurs:
Mała anegdotka. Kiedyś kolega zastępował kierownika na naradzie u dyrektora Izby. Tak to opisał: "wchodzi dyrektor i pyta się ironicznie, czy pracownicy znowu dopominają sie awansów. Kierownicy zaczynają się śmiać
Czy to tylko odosobniony przypadek?

Praca w służbie celnej jest dla mnie zaszczytem i spełnieniem moich marzeń, spotkałem tu samych wsaniałych i bezinteresownych ludzi, zarobki są na poziomie europejskim, a moich byłych i obecnych przełożonych po prostu uwielbiam

Ostatnia edycja:
Tu się nie ma z czego śmiać :cry:
Swoją drogą "słyszełem" kedyś o takim przypadku (sekretarce) która po sześciu latach pracy (parzenie kawki itp) miała już inspektora.
Czy znacie szybsze przypadki? Nie wchodzi rachybę kadra kierownicza.

Ostatnia edycja:
Oszałamiającą kariere zrobił kiedys pan Stefan Naczelnik starego Gospodarczego. Gwiazdku to mu sie sypały na ten głupi łep nie wiadomo za co!! No ale ku mojej uciesze poplynął.....niestety jak mawiaja niedaleko pada jabłko od jabłoni, chociaz te sie na szczescie nie ogwiazdkowało!

Kilka postów wcześniej napisane było:
Zbliżone fonetycznie jest jeszcze jedno słowo i pasowałoby do tego stanowiska:
EKSPONAT CELNY
Wychodzi na to, że jest też: Ekspress (do parzenia kawy) Celny.
Trochę to dla mnie niezrozumiałe posunięcie, ale ja wielu rzeczy nie rozumiem i pewnie nigdy nie zrozumiem...

EXpert

Quelet napisał:
Kilka postów wcześniej napisane było:
Zbliżone fonetycznie jest jeszcze jedno słowo i pasowałoby do tego stanowiska:
EKSPONAT CELNY
Wychodzi na to, że jest też: Ekspress (do parzenia kawy) Celny.
...
to ja też mam coś : EKSPERYMENT CELNY

I na tym już zakończmy te słowne zabawy, bo prędzej czy później dojdziemy do magicznego słowa ekskrement, jakże trafnie opisującego naszą rzeczywistość.

A gdzie się podział post menela z dzisiejszego ranka?
Czyżby Mr Anderson miał władzę także w tym matrixie?

PS Wiem, że ostatni post można usunąć :lol:

replay

Ostatnia edycja:
ona doskonale wie jak kombinować
To raczej nie umiejętności kombinowania, a efekt pchania do góry swoich byłych podwładnych przez naszego ex ex vice.

ps. Myślisz, że w Szczecinie wiedzą kim jest Pani Maria?

Ostatnia edycja:
Słyszałem, że ostatnich awansów było tyle, co strzał w finałowej scenie 300 :lol: :wink:

Praca w służbie celnej jest dla mnie zaszczytem i spełnieniem moich marzeń, spotkałem tu samych wsaniałych i bezinteresownych ludzi, zarobki są na poziomie europejskim, a moich byłych i obecnych przełożonych po prostu uwielbiam jestem lojalnym funkcjonariuszem państwowym

Ostatnia edycja:
Back
Do góry