Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
... na jego prośbę zmieniłe avatar sit.
Wystarczy.
Mnie wykopki nie interesuje ale jak ktoś zadaje pytanie, grzecznie jest odpowiedzieć a jakieś pultanie o berecikach i pałkach i inne obelgi- to było kiedyś Panowie szlachta.
Może coś napiszesz o mojej matce, żonie synku? To jest Twój poziom w Harrym P. powiedziałbym "żryj ślimaki" kubełku u płota.
Czekałem na odpowiedź MnL-ale ta zniesmaczyła mnie.MnL-trochę inwencyji..MnL jest jeden-myślisz że twoje koszulki będą nosić inne biurwy?Raczej nie.Nie wiem czy Bień byłby z ciebie dumny.On jest dumny z tych co cały czas słuchają i donoszą tam gdzie trzeba,a nie kłapią na forum.Za jakiś czas postaram się wprowadzić koszulki z napisem
"Jestem MnL"
Będą do nabycia w barku. za niewielką kwotę.
Pozdrawiam.
Grunt to dobra zabawa w .
"Bień" byłby ze mnie dumny!!! ( to tak dla przypomnienia tych jaśniejszych lepszych dni, choć było ich niewiele, które pojawiały się w ciemnym okresie panowania Krwawego Waldemara).
Kto to jest Bień?
Pracował w Poznaniu ( wcześniej na granicy zachodniej wraz z obecnym królem trawników) później Służył i był pierwszym i ostatnim Naczelnikiem moim w WDC, jak wiąchę puścił to po uszach leciało teraz siedzi na Mazurach jako expert. Kiedyć mówiło się o nim Olek ale teraz jest Bień ( major Bień z tych służb) a i jest absolwentem szkoły w Moskwie. Nienawidzi anarchii i specjalnie na jego prośbę zmieniłe avatar sic.
Wystarczy.
Ajajajjjjj… Menelu. Wreszcie cię zabolało. Łapki się trzęsą? Taki nerwowy tekst. Uruchomiłeś nawet swoje inne tożsamości. Quelet zawsze Cię bronił teraz zaciemnia. Adiki? Bieniowaty grubas kiesko by wyglądał w adikach do ancuga. Kto tam u was szpiegunów mówił adiki? Johnny Bravo?