J
jahoo
Gość
święta prawda Misiek - w pełni popieram twoje wywody- sprawny menadzer jest potrzebny w kazdej instytucji nawet takiej non-profit jak uc czy ic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miś napisał:Porównanie do Policji, czy też SG trochę nie na miejscu, ponieważ my nie nosimy broni, nie mówiąc juz o uprawnieniach.
Jeśli to jest Misiu Twój jedyny argument to chyba nie czytałeś dokładnie wypocin Banasia. Jest tam mowa o uzbrojeniu i środkach bezpośredniego przymusu.
po 20 latach pracy zarabiam 2100 zl na reke ,osoba ktora przychodzi do pracy zarabia 1300-1400zl,i uwazam ze jest to normalne -moja wiedza i doswiadczenie oraz znajomosc i interpretacja przepisow zasluguje nawet na wieksza pensje
No tak, jeżeli tak uważasz, to wydaje mi się, że szkoda z tobą dyskutować. A dlaczego? Może słyszałaś o ostatnim pomyśle Koreańczyków z Wrocławia. Chcą zatrudniać w swojej fabryce Chińczyków, bo... nikt już nie chce pracować za 1500 zł. I co? A ty uważasz, że to normalne, że urzędnik w RP ma zarabiać tyle ile ludzie, którzy utożsamiani są z tanią siłą roboczą! Szok!mela napisał:do janka..
po 20 latach pracy zarabiam 2100 zl na reke ,osoba ktora przychodzi do pracy zarabia 1300-1400zl,i uwazam ze jest to normalne
j_a_nek napisał:Dorzucając jeszcze kamyczek powiem, że wczoraj na spotkaniu rodzinnym dowiedziałem się od szwagra, że jego brat - mechanik w warsztacie samochodowym dostaje 2500 netto + na lewo premie.
Z tymi 95% to już nie powtarzaj bo obrażasz ludzi.
Niestety mylisz się.Anonymous napisał:chyba sie nie myle twierdząc, ...