Nowy dyrektor Izby Celnej w Białej Podlaskiej

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czas wrócić do tematu: Panie Dyrektorze, chyba zabrakło Pana w Rzepinie?

dobrze że jest tutaj na miejscu, bo już czas przewietrzyć niektóre stajnie

Czas wrócić do tematu: Panie Dyrektorze, chyba zabrakło Pana w Rzepinie?

Dlaczego tak zależy ci na powrocie Dyrektora do Rzepina ? Czyżby zaczął coś zmieniać w twoim grajdole? Chyba jasno powiedział że się do nas przeprowadza na stałe. Najwyższy czas by to do ciebie dotarło.

no zobaczymy jak podzieli kasę na podwyżki, o kogo najbardziej zadba...

a tak na marginesie, to jaka była przyczyna odwołania starego Głównego?

Nowy dyrektor

A nowy z Rzepiny produkuje się na łamach Wspólnoty. Że teraz będzie och i ach. Pożyjemy, zobaczymy...

A w Rzepinku fajka lata już w dwóch kierunkach. Poza tym, to dzięki celnikom ze wschodu wszyscy dostaliśmy podwyżki. Czas najwyższy, aby celnicy z zachodu też pokazali, co potrafią :-) ... .

to dobrze

A w Rzepinku fajka lata już w dwóch kierunkach. Poza tym, to dzięki celnikom ze wschodu wszyscy dostaliśmy podwyżki. Czas najwyższy, aby celnicy z zachodu też pokazali, co potrafią :-) ... .

Nie bój żaby: zawsze pokazywali, pokazują i pokazywać będą. Tu akurat nie trafiłeś/aś gdyż mobilni starają się to mocno, a efekty ich pracy widać choćby w naszej służbowej propagandzie na corintii - zachęcam do lektury. Zapoznaj się również ze statystykami ujawnień fajki z ostatnich kilkunastu lat i wówczas wróć do dyskusji . Wydaje mi się także, że zasługi celników ze wschodniej granicy w uzyskaniu podwyżek są olbrzymie, nie zapominaj jednak że protestem objęte zostały (w mniejszym lub większym stopniu) wszystkie izby w Polsce - nawet ta w Rzepinie!

to dobrze ?

Dziecko ty moje, ja tu jestem zwierzę.
Myśliwy.
Król dżungli.
A ty małą żabką, ciągle oczekującą na pocałunek wybrańca .... .

Ale do rzeczy.

Wspomniałeś o stytystyce. Więc rzeknę: ona jest jak krótka spódniczka, z jednej strony niby pokazuje wszystko, a jednocześnie zasłania to, co najważniejsze. I tyle na ten temat. Reszta braci celniczej to zrozumie.

Na temat protestu i jego skutków dla celników ze wschodniej granicy milcz.
I nie waż porównywać się z Nimi porównywać.

Ciesz się, że skorzystałeś.

....nie zapominaj jednak że protestem objęte zostały (w mniejszym lub większym stopniu) wszystkie izby w Polsce - nawet ta w Rzepinie!

Z całym szacunkiem dla wszystkich izb w Polsce ale nie masz zielonego pojęcia jak ten protest tak naprawdę wyglądał. Musiałbyś przenieść się w czasie i trafić do Dorohuska :) może wówczas doceniłbyś a nie przeceniał to co się tam wydarzyło i stopień wyrażony przez Ciebie znacznie by zmalał. Myślę, że w historii polskiego cła takiego zrywu nie było i już nie będzie. A nowa dyrekcja no cóż życzę wszystkiego najlepszego ale oby nie skończyło się na pięknych słówkach i czczym gadaniu.
Pozdrawiam wszystkich

(...) może wówczas doceniłbyś a nie przeceniał to co się tam wydarzyło i stopień wyrażony przez Ciebie znacznie by zmalał. (...)
Czy ja dobrze rozumuje z tego posta, że to jednak miłościwie nam panujący SSC granice samotrzeć zablokował i potem kolejki wskutek tego rozładował ... a to jeno po to, żebyśmy ciut więcej kasy dostac mogli?

a propos strajku to było tak :zawijali celników w każdy wtorek rano po nocnej zmianie nie chcąc upokorzenia przy Ukraińcach i polskich przemytnikach zolle poszli na zwolnienie lekarskie i tak wiedzieli że ich posadzą- winny czy niewinny , i po prostu nie było komu pracować potem temat absencji podłapał p Siwy i inni związkowcy za to im chwała, bo dostaliśmy podwyżki, może nieskładnie to napisałem przepraszam jestem po kilku głębszych ale to tak było i żadnej ideologi do tego nie dokładajcie bo rzygać mi się chce a P. dyrektor jak dyrektor. Nie wykorzystujcie forum do robienia sobie kariery, szeregowy celnik będzie szeregowym a oficerowie gryzą się między sobą o stołki i pierdolą na forum "wymiataj starych " albo"pierdol młodych" jest walka jest ciekawie bo wartościowanie się zbliża , a ja dam radę Panie Remigiuszu podaj pan na forum swego maila prywatnego to się pośmiejesz będziesz miął taką książkę skarg życzeń i zażaleń a co do Pana pracy -po czynach ich poznacie ktoś mądrzejszy ode mnie napisał staraj się Pan powodzenia
ps. puść Pan w eter jak dostaniesz kilka fajnych kalumnii wesoło będzie

już zaczęło sie przewietrzanie oddziałów od 1 kwietnia (prima a prilis!!!) zmiana dowództwa na Hrebennem, a główny argument to płeć obecnie kierującej, ciekawe zmiany nie prawdasz braci celnicza, i jeszcze jakiż w tym profesjonalizm, gratulacje panie dyrektorze oby tak dalej tym krócej

już zaczęło sie przewietrzanie oddziałów od 1 kwietnia (prima a prilis!!!) zmiana dowództwa na Hrebennem, a główny argument to płeć obecnie kierującej, ciekawe zmiany nie prawdasz braci celnicza, i jeszcze jakiż w tym profesjonalizm, gratulacje panie dyrektorze oby tak dalej tym krócej

a czy to pewne ze kierownictwo ma się zmienić???wydawało mi sie ze wszystko na hrebennem jest spoko........a tu takie ...no no
gdzie jeszcze beda zmiany macie jakies niusyyy???

ale w dalszym ciągu nikt nie napisał dlaczego odwołano starego Dyra, czyżby też z powodu płci

zdjęcie

poza niedbała, włos rozwiany a mundur rozpięty i pomięty nie wygląda to zbyt reprezentacyjnie "jak cię widzą tak cię piszą", trudno uznać to zdjęcie za dobrą reklamę zmian które mogą nadejść

Back
Do góry