N
Nie zarejestrowany
Gość
Jak im dobrze to niech się wożą nic mam dotego, a może jaka kobitka się do nich podłączy ale będzie ubaw![]()
![]()
Codi to cos moze wyrwie ale Z..... ek watpie,z jego dretwa nawijka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak im dobrze to niech się wożą nic mam dotego, a może jaka kobitka się do nich podłączy ale będzie ubaw![]()
![]()
Jak w piosence Rudi Schubertha o Monice.Jednak czasem warto poszumieć jednak efekt jest tymczasowy.Długoplanowy efekt jest niemozliwy gdyż jak to napisał kodi w ostatnich postach studnia jest bardzo głęboka dlatego chyba zrezygnował z ...... .Z kim tu zadymę kręcić. Z tymi "sierotami po PRL", lub skazanymi na wieczne bezrobocie Paniami po 40-tce. Bez szans. Zresztą przykłady Z... czy Kodiego nie zachęcają.
Z kim tu zadymę kręcić. Z tymi "sierotami po PRL", lub skazanymi na wieczne bezrobocie Paniami po 40-tce. Bez szans. Zresztą przykłady Z... czy Kodiego nie zachęcają.
Nieaktualne, od czwartku zapakowana w busy familia niczym na strzał startera ruszyła na granicę.
Jak w temacie sytuacja na przejściach się unormowałaczy też coś wisi w powietrzu. Pytam tam bo dawno tutaj nie zagłądałem z powodu szarej rzeczywistości praca-dom dom-praca
![]()
Pierwszy:lysta lysta hop bęc , kto teraz wylosuje szczęśliwy numerek.....????
lysta lysta hop bęc , kto teraz wylosuje szczęśliwy numerek.....????
Uważaj, żebyś w celi nieodpłatnych numerków robić nie musiał.
Jam nie celnik żebym się celi bał![]()
![]()
![]()