Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie Rybko konsensus nie został absolutnie osiągnięty. Nie usłyszałem kontrargumentów ani nie zostałem sprowadzony z błędnej drogi. Wciąż obstaję przy swoich racjach.
Napiszę tylko tyle. Nie lubiani , szykanowani i gnojeni przez "władzę" oraz starą klikę w Izbie są ludzie, których "władza" się obawia, którzy mają świeże, trzeźwe i nowoczesne spojrzenie na służbę !!!
Spokojnie Rybko spokojnie usłyszy Lotos kontrargumenty już niedługo , na razie przyjąłam opcję że nie dyskutuję podczas konkursu / taka moja cisza wyborcza/ Dzisiaj co poniektórzy konkursowicze już rozdali stołki , już rozwałkowali obecną dyrekcję , skąd oni /on/ wie że wygrał ? A może tak się chwali by samemy podwyższyć swoje ego ?
Nie wiem czym się oburzasz ? Max przytoczył dokładnie twoje sformułowanie więc chyba masz obrzydzenie do siebie samego"rozwałkować " "wykończyć" słowa znane a jakże i dlatego nie ma co dyskutować z takimi forumowiczami , pasujesz widocznie do tych co takich słów używają.