Nie tylko dla orłów.

Nie łamcie sobie głowy lotnicy

Wiadomo kto stoi za tym co dzieje się teraz na lotnisku i dlaczego jest nagonka na kobiętę dużo mądrzejszą niż ta osoba.
Najwiekszym jej "błędem" było to ,że nie postawiła mu biurka w swoim gabinecie i nie zaproponowała by zarządzał oddziałem nieformalnie. To człowiek chory na władzę i po zdymisjonowaniu przez zmrożonego popadł w niezłą depresję.
Osobiście byłem świadkiem, gdy kiedyś był z wizytą w izbie i mówił bardzo nieeleganckie rzeczy o Waszej kierownik. Będąc już znowu vice - nawet glośno na korytarzu. Od dawna było widać co się święci.
Kobieto, nie można było zorganizować mu tak pracy by nie miał na to czasu i solidnie zapracował na swoją tłustą pensję?

Wiemy i nie łamiemy sobie głowy. Ale dlaczego dyrektor pozwolił mu mieszać się do lotniska. Dlaczego folguje jego chęci dowartościowania się ? Przecież to obciąża także jego?

Chyba tylko to, że nie mamy co liczyć na normalne traktowanie. Schemat jest taki: dziedzic (wiadomo kto), zarządca (wiadomo kto) i zwykli rataje (my). Choć z drugiej strony w jedności siła......

do airmail

Myślę, że zwolennicy byłej muszą się pakować z lotniska. Zawsze tak jest. Nowy szef najbardziej się obawia zwolenników swojego poprzednika. Na dodatek macie specyficzną sytuację, faktycznym zarządzającym jest ............a to pamiętliwy gość.

róg znajduje się w magazynie GTL W LODÓWCE -ŁATWO SPRAWDZIĆ , CO DO POZOSTAŁYCH WPISÓW TO POZIOM DYSKUSJI RÓWNA SIE WKŁADOWI PRACY CO POSZCZEGÓLNYCH FORUMOWICZÓW , CZYŻBY NOWY KIEROWNIK ZMIENIŁ WAM MIEJSCA SŁUŻBY ? wIECZNIE NIE MOŻNA NIC NIE ROBIĆ WITAMY NA SALI ODPRAW I REJESTRACJI FACHOWCY OD WYNIKÓW I KLAKIERZY ZAKOMPLEKSIONEJ .

do obserwatora

Powiedz jeszcze, które sprawy umorzono (90% według ciebie). A co do klakierów to uważaj, żebyś nie zagalopował się we wchodzeniu w tyłek obecnej władzy.

Co do rogu koleżanko obserwator1 to prawda tylko nie wiesz czyja to wina ? Popytaj koleszków z Izby ile w tej sprawie pism dostali i cisza :D

do wariata

Poraża mnie Twoja wiedza nt. struktury i zadań OC , UC i IC , skora :ady miała ntaka wiedze jak Ty piszą o posmach do IC to gratuluje i mogła pisać i na Berdyczów.
A swoja droga ktos tu pisał o wykształceniu / a jakież to prawnicze wykształcenie ma Lady ?
Jakie to kompetencje owa Pani posiadała skoro wydawała polecenia słuzbowe które zmieniały np nkodeks pracy - widac nie czytaliście dokładnie poleceń swojej idolki.

Już nie wiesz z której strony atakować :D Żadne z twoich argumentów nie mają podstaw koleżanko. Jak nie tu atak to gdzie indziej. Żal mi cię zapędzona w "kozi róg" i sfrustrowana koleżanko obserwatorko :D:D:D

do obserwatora1

Nikt kto jest z lotniska - nie kwestionowałby wagi wykrycia przemytu rogu nosorożca. Nie wiem czy ktokolwiek normalny nie składał gratulacji tym, którym się należały. Z Twoich kpin i wypominań wynika, że nie jesteś jednym z nas.
A jeśli chodzi o naszą byłą - to nigdy się nie chwaliła, że jest super prawnikiem, a błędów prawniczych i tak nie było. Gdyby jej się przytrafiły - już dawno by ją usunięto. Trzeba było ekstra spisku, żeby ją odwołać, a potem prymitywnwgo przedstawienia.
Obserwatorze, potrzebujesz dobrego fachowca, który pomoże Ci się dowartościować.A na fizyczne niedomagania są już środki farmakologiczne.

do wariata

Nie imputuj mi tu rzeczy których nie robie , skori jest tu mowa o Pani byłej kierownik , skoro porusz sie tu wykształcenie to mierzmy wszystkich równa miarą , czy napisałem nieprawdę o poleceniach słuzbowych , chcesz bym zacytował ? okey jak będę na zmianie to przepiszę dokładnie i zacytuje , chcesz wiecej ? fakty rażą w oczy ? tak bywa.
Swoją drogą nie uważam za dobry pomysł przesuniecie kolegi AS z osobówki na salę , ale ja nie decyduje i dobrze.

airmail

O moje zdrowie zarówno psychiczne jak i fizyczne się Pani nie martwi , ujawnienie rogu to zasługa zmiany któa ją wykryła chwała im za to/ a nie Wielkiej Lady .Doprowadzenie do nieprawidłowości z sposobie postepowania z zatrzymaną rzeczą to już sprawa Lady.
Nie pamietasz bądź nie chcesz pamętać w jaki sposób Lady pozbyła się Shreka , jaki to był spisek , a może w nim uczestniczyłaś za cenę SKO a może sama go stworzyłaś Moja Pani ? Jaka bronią władasz od takiej giniesz - to z historii już znamy.
Kto miał ją usunąć Z-ca DP czy dyrektor M ? Kpisz czy o droge pytasz ? A może przedstawić Ci lub przypomnieć trochę faktów z lat 2006-2008 ?
/skoro pracujesz z nami na lotnichu to je znasz /Nie prowokuj mnie proszę.
.

airmail

A niby jak się miała chwalić albo mówic że jest super prawnikiem jak nie jest nim wogóle , nie wiesz jakie studia skończyła ? moge tylko potwierdzc co pisze obserwator - jak tylko odstrzelili stara / i dobrze mu żeby było jasno / to nasza koleżanka zaczeła na całego przygotowywać grunt pod odstrzał naszego poczciwego Shreka , na PP jej sie nie udało ale za zmroza jak został naczalikiem jej koleś wilkołak to wietr w zagle powiał i mielismy co mieliśmy.

Asterix,obserwator

Co kolego cierpisz na rozdwojenie jaźni? Shrek to była jedna wielka chodząca tragedia. Nie wiem czym się kierowali, stary dyrektor i naczelnik trzymając go tyle lat.
Pamiętam jak on rozwiązywał problemy, gdy tylko się pojawiały - brał teczkę i wychodził do domu! Ewenement na skalę kraju. Pamiętam jak bezgłośnie ruszał ustami gdy byłi u nas goście z zagranicy. Jak stał nad pracownikiem i patrzył bez słów licząć,że ten zgadnie o co mu chodzi, bo nie umiał sformułować myśli. Latami trzymano go na p.o. bo nie potrafił uzupełnić wykształcenia. Długo można o nim pisać. Ale żal chłopa bo to w sumie nie jego wina. A ty facet daj spokój i nie błaźnij się więcej.
To niesamowite ile ta drobna inteligentna kobieta budzi zawiści.........

airmail

".....ile ta drobna inteligentna kobieta....."- dowcip tygodnia , dziekuje bardzo rozweseliłaś mnie na całą sobotę.
PS. Jaki był każdy wiedział różnił sie jednak od " drobnej inteligentnej...." tym że nie był żądny władzy za wszelką cenę i nigdy nie szedł do celi po trupach.

Żądny włądzy to był i Jakby jemu pozwolono nieformalnie rządzić to dziś ni ebyłoby takich emocji.

Ostatnia edycja:
airmail , dacia itp

Idąc twoim tokiem rozumowania airmailu musiałbym pomyśleć że ty cierpisz na x rozdwojenie , każdy sądzi według siebie , pomyslę jeszcze ze ty to Lady , to ze mój ogląd rzeczywistości jest podobny do Obserwatora nie znaczy ze nim jestem -myśl sobie /o ile potrafisz/ jak chcesz co do Daci rozumiem ze tobie nic nie groziło i nie grozi bo inteligencją / sądząc po wpisach / nie grzeszysz . I nie perz sie teraz bo to ty obrażasz innych

Back
Do góry