Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
stalker2 napisał:Panie Sławku czy konsultował Pan nasz protest z innymi związkami zawodowymi lub chociaż ich poinformował? Pytam dlatego że przy poprzednim proteście BlackJack który jest przewodniczącym ZZ w Łodzi do ostatniej chwili twierdził ze on o żadnej akcji nic nie wie i niczego nie popiera. Dopiero gdy zorientował się ze pracownicy bez niego zaczeli zbiorowo składać wnioski urlopowe "podczepił" się pod protest. I nawet w mediach lokalnych się chwalił ze to jego związek to zorganizował. Miał swoje 5 minut w TVP3 (co do jego przygotowania i porażki którą tam odniósł nie będę się wypowiadał).
Kolego trochę kultury i bez epitetów. Cieszę się, że 17 wreszcie będzie poważnie kontrolować granicę. Być może uda się zmniejszyć straty budżetu z powodu wyeliminowania w tym dniu przemytu.Po pierwsze "DDR" powinno być pisane z dużej litery a twoje "Ddr" prawdopodobnie miało obrazić forumowicza.Po drugie, już raz pisałem szanownemu koledze,że może powinien wypowiedzieć się o swoich działaniach w czasie protestu przy wchodzeniu Ustawy o Służbie Celnej i "oświecić" wszystkich celników jak się wchodzi "władzy" w d... bez mydła. Po trzecie- już raz Cię o to prosiłem-udowodnij żeś celnik a nie ...(każdy może sobie dopowiedzieć co myśli o Tobie)i raz w życiu celniczym zrób coś dla celników a nie dla siebie, wtedy może odzyskasz odrobinę szacunku.Po czwarte jako celnik powinieneś wiedzieć w jaki sposób można przeprowadzić tzw "strajk włoski", a jako homo sapiens rozumiesz słowa 100% kontrola( praca,itd).Mam nadzieję,że zrozumiałeś i nie będziesz więcej prowokował i kolejny raz "mieszał" wśród Braci celniczej.Pozdrowienia i życzenia świąteczne dla wszystkich celników ( nawet tych,którzy tylko wkładając nasz mundur myślą,że stali się celnikami)
niech kolega się wypowie jak widzi możliwość przeprowadzenia (w praktyce) strajku "włoskiego" w takich komórkach jak: podatek akcyzowy, karny, kontrola przedsiębiorców, ogólny, czy też w komórkach IC które nie mają styczności z "petentem". Bo ja takowej nie dostrzegam.
Znaczy się, że nie potraficie Mi odpowiedzieć na pytanie. Protest "włoski" aby był skuteczną formą nacisku musi zaistnieć w mediach, a one zainteresują się jedyne kolejkami na "przejściu wschodnim". ...