NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
tak, siłowe..wezmą ludzi z ulicy, dadzą im tłuczki, zapoznają z procedurami i....zapodają do prokuratora

Siłowe, mam na myśli przywiezienie celników z innych miejsc, nie czarujmy się istnieją parówy!!!!!!!!

Anonymous napisał:
Siłowe, mam na myśli przywiezienie celników z innych miejsc, nie czarujmy się istnieją parówy!!!!!!!!

i czym przywiozą?

jak granice poblokowane? z helikopterów będą zrzucać?

już widzę transporty ze Szczecina ;)

tylko ugoda z celnikami jest rozsądnym rozwiazaniem...i nad tym powinien się skupić rząd...innego rozwiazania nie widzę i niech nie pitoli trzy po trzy...że cośwymysli miał tydzień i nie przewidział że do tego moze dojść...do totalnej degrengolady ...

inspektor celny napisał:
tak, siłowe..wezmą ludzi z ulicy, dadzą im tłuczki, zapoznają z procedurami i....zapodają do prokuratora
czy ty wszystkie mądrości posiadłeś, nie ma ludzi niezastąpionych, jedynie Twojej muzgownicy nie można zastąpić

Dokładnie, przejścia zaczną pracować i Tusk wywali nam język i powie - I co teraz cwaniaczki? Tak się trochę o takie rozwiązanie obawiam!

ttp://wiadomosci.onet.pl/1681049,11,wiecej_celnikow_w_kuznicy_kolejka_moze_byc_krotsza,item.html

już widzę Cię na odprawach, proszę bardzo, zgłoś się jako pierwszy i masz swoje 5 minut, no..ruszaj!

Anonymous napisał:
inspektor celny napisał:
czy ty wszystkie mądrości posiadłeś, nie ma ludzi niezastąpionych, jedynie Twojej muzgownicy nie można zastąpić
Opamietajcie sie!!! Co wypisujecie, jaki tu jest poziom?? Czytajac to dochodzi sie do wniosku, ze nerwy Wam rowniez puszczaja, a chyba nie o to chodzi prawda? MOZGownicy - ludzie to czytaja.

z Wikipedii

rok 2005
....
2 kwietnia - zmarł papież Jan Paweł II
......

rok 2008
styczen - Celnicy obalają Rząd Premiera Tuska

Anonymous napisał:
z Wikipedii

rok 2005
....
2 kwietnia - zmarł papież Jan Paweł II
......

rok 2008
styczen - Celnicy obalają Rząd Premiera Tuska
no to jest coś ...a tak poważnie tak się może stać

Udrożnienie przejść granicznych na wschodzie Polski innymi niż do tej pory sposobami zapowiedział w niedzielę po południu na gdańskim lotnisku premier Donald Tusk.

Jakie to metody, tego nie wiadomo. Do tego zadania powołano specjalny zespół działający przy kancelarii szefa rządu. Jeszcze w niedzielę wieczorem zbiera się również w tej sprawie sztab kryzysowy.

Jak rozumiecie ten pierwszy akapit ;)

Kto ci przyjedzie z IC wewnętrznych. Po rozmowach z naczelnikami/kierownikami komórek mojej izby wiem, że praktycznie żaden z nich na granicę nie pojedzie. Większośc na wszelki wypadek już trzyma w kieszeni zwolnienie.

P.S. Trudno wierzyć w nic.

Anonymous napisał:
Udrożnienie przejść granicznych na wschodzie Polski innymi niż do tej pory sposobami zapowiedział w niedzielę po południu na gdańskim lotnisku premier Donald Tusk.

Jakie to metody, tego nie wiadomo. Do tego zadania powołano specjalny zespół działający przy kancelarii szefa rządu. Jeszcze w niedzielę wieczorem zbiera się również w tej sprawie sztab kryzysowy.

Jak rozumiecie ten pierwszy akapit ;)
tak że ja się pytam co oni do tej pory robili...miał nie latać samolotem ..co on ronbił na lotnisku patrzyła jak samoloty lataja ?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry