kiedy przyjdą podpalić twój dom....Anonymous napisał:Jak tak czytam Tuska na onecie, to ja widzę, że oni się biorą za jakieś siłowe rozwiązanie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kiedy przyjdą podpalić twój dom....Anonymous napisał:Jak tak czytam Tuska na onecie, to ja widzę, że oni się biorą za jakieś siłowe rozwiązanie
I co się durnowato smiejesz???Jestem mgr inż.górnikiem i od kilkunastu lat pracuje w cle!!Anonymous napisał:bueheheheheheheheAnonymous napisał:górniczaAnonymous napisał:a ktoś mi może wytłumaczy jąką szkołe trzeba skończyć żeby zosatć celnikiem?
Anonymous napisał:Siłowe, mam na myśli przywiezienie celników z innych miejsc, nie czarujmy się istnieją parówy!!!!!!!!
czy ty wszystkie mądrości posiadłeś, nie ma ludzi niezastąpionych, jedynie Twojej muzgownicy nie można zastąpićinspektor celny napisał:tak, siłowe..wezmą ludzi z ulicy, dadzą im tłuczki, zapoznają z procedurami i....zapodają do prokuratora
Opamietajcie sie!!! Co wypisujecie, jaki tu jest poziom?? Czytajac to dochodzi sie do wniosku, ze nerwy Wam rowniez puszczaja, a chyba nie o to chodzi prawda? MOZGownicy - ludzie to czytaja.Anonymous napisał:czy ty wszystkie mądrości posiadłeś, nie ma ludzi niezastąpionych, jedynie Twojej muzgownicy nie można zastąpićinspektor celny napisał:tak, siłowe..wezmą ludzi z ulicy, dadzą im tłuczki, zapoznają z procedurami i....zapodają do prokuratora
no to jest coś ...a tak poważnie tak się może staćAnonymous napisał:z Wikipedii
rok 2005
....
2 kwietnia - zmarł papież Jan Paweł II
......
rok 2008
styczen - Celnicy obalają Rząd Premiera Tuska
inspektor celny napisał:masz rację gościu anonimowy, nie można a co do Ciebie...już widzę Cię na odprawach, proszę bardzo, zgłoś się jako pierwszy i masz swoje 5 minut, no..ruszaj!
tak że ja się pytam co oni do tej pory robili...miał nie latać samolotem ..co on ronbił na lotnisku patrzyła jak samoloty lataja ?Anonymous napisał:Udrożnienie przejść granicznych na wschodzie Polski innymi niż do tej pory sposobami zapowiedział w niedzielę po południu na gdańskim lotnisku premier Donald Tusk.
Jakie to metody, tego nie wiadomo. Do tego zadania powołano specjalny zespół działający przy kancelarii szefa rządu. Jeszcze w niedzielę wieczorem zbiera się również w tej sprawie sztab kryzysowy.
Jak rozumiecie ten pierwszy akapit