NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
myszkin napisał:
Anonymous napisał:
Witam Wszystkich

We wnętrznych urzędach trwa akcja dyrekcji. Po wieczornej naradzie w MF prowdopodobnie poszukuja ludzi z uprawnieniami do odprawy tirów i będa wysyłac ich na granice. Uważajcie

Pozdrawiam

moge potwierdzic , trwa telefoniczna oblawa na "zdrowych" celnikow
Dlatego róbcie jak ja, zeby mnie z urlopu nie ściągnęli telefon stacjonarny odbiera żona, która wie , że dla obcych wyjechałem na drugi kraniec kraju. Na komórce na wszelki wypadek nie odbieram nieznanym mi numerów, a jak mnie jakimś cudem znajdą to udam pijanego w dupę i co mi mogą zrobić ? Pijanemu do pracy nie można iść.

oc przemysl napisał:
w oc wew. przemysl na zmianie tylko kierownik oddzialu i kierownik zmiany. syt. na caly przyszly tydzien. pozdrawiamy.

Całym sercem jestem za WAMI, tak trzymać. Podziwiam WAS ciągniecie całe celnictwo. Celnik z IC Katowice.

troszkę żeśmy się za bardzo nakręcili
trzeba spojrzeć prawdzie w oczy teraz to dostaniemy tylko po dupie

Anonymous napisał:

a co powiesz o gornikach, jak jechali na warszawe z palami i peterdami i sie nie patyczkowali z polizei?

uważajcie na prowokatorów! mają jeden cel-złamać celników aby za mżonki i ochłay poszli do kieratu i w mgnieniu oka zlikwidowali kolejkę a jak już się ten węzeł gordyjski rozwiąże wezmą się za nas i przykładnie nas ukarają, dlatego trwajmy i nie załamujmy się, to jest nasz protest i już cała Polska to widzi a rządzący nadal oprócz własnego nosa i własnej nienawiści do nas nic nie widzą!

Anonymous napisał:
oc przemysl napisał:
w oc wew. przemysl na zmianie tylko kierownik oddzialu i kierownik zmiany. syt. na caly przyszly tydzien. pozdrawiamy.

Całym sercem jestem za WAMI, tak trzymać. Podziwiam WAS ciągniecie całe celnictwo. Celnik z IC Katowice.

tak tak ukrciło sie z łapóweczek to i za strajki sie wzieli...

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
oc przemysl napisał:

tak tak ukrciło sie z łapóweczek to i za strajki sie wzieli...

a moze ja nie chce brac, nawet jak wciskaja, tylko ZARABIAC???

Anonymous napisał:
Kolega pewnie z IC Katowice,cały posrany ze strachu a i tak pewnie nie protestuje.

Oj coś czuję, że prokuratorzy będą mieli po proteście pełne ręce roboty. Do maja połowa z nas może siedzieć. Dwóch "świadków" i jazda z nimi. Za czarno widzę?

ja solidarnie jutro UŻ ale uważam że to już przegięcie
Przegraliśmy przez ZZ, które nie mogą się dogadać między sobą i obrażają się jak prezydent

Zamilcz!!!

Anonymous napisał:

Chłpczyku "po dupie" do dostajemy od ładnych PARU LAT!!! Więc nie martw sie o Nasze dupy..... a jak tak piszesz to znaczy że Twoja napewnio jest bezpieczna!!!

Anonymous napisał:
ja solidarnie jutro UŻ ale uważam że to już przegięcie
Przegraliśmy przez ZZ, które nie mogą się dogadać między sobą i obrażają się jak prezydent

do twojej wiadomosci: Siwy dogadal sie z PB i jutro o 10:30 jedzie nasza polaczona reprezentacja

W IC Wrocław po spotkaniu ZZ z kierownictwem fc są informowani telefonicznie,że w dniu jutrzejszym AKCJA POPARCIA trwa(uż,L4 itp.) więc WROCŁAW jutro STOI.

Anonymous napisał:
W IC Wrocław po spotkaniu ZZ z kierownictwem fc są informowani telefonicznie,że w dniu jutrzejszym AKCJA POPARCIA trwa(uż,L4 itp.) więc WROCŁAW jutro STOI.
brawo wrocław ..tak trzymać ...zawsze zorganizowani

przestań!!! niczego nie przegraliśmy, nie siej defetyzmu! w jedności siła i my ją stanowimy bez względu na to kto i jaki związek nas firmuje!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry