NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
oc przemysl napisał:
w oc wew. przemysl na zmianie tylko kierownik oddzialu i kierownik zmiany. syt. na caly przyszly tydzien. pozdrawiamy.

Całym sercem jestem za WAMI, tak trzymać. Podziwiam WAS ciągniecie całe celnictwo. Celnik z IC Katowice.

tak tak ukrciło sie z łapóweczek to i za strajki sie wzieli...

a moze ja nie chce brac, nawet jak wciskaja, tylko ZARABIAC???[/quot
nie wiem, nie wiem, z jednej strony jak najbardziej za Wami a z drugien .... niekoniecznie

inspektor celny napisał:
pani Pitera obraża celników "inseminując" nam z wymowną miną, że nasze dochody jakie dajemy do budżetu są wątpliwe a mogłyby być większe....teraz widać jakie jest podejście rządzących do nas, do naszej sprawy!
Punk widzenia od punktu siedzenia.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
ja solidarnie jutro UŻ ale uważam że to już przegięcie
Przegraliśmy przez ZZ, które nie mogą się dogadać między sobą i obrażają się jak prezydent

do twojej wiadomosci: Siwy dogadal sie z PB i jutro o 10:30 jedzie nasza polaczona reprezentacja

Mam nadzieje

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
oc przemysl napisał:
w oc wew. przemysl na zmianie tylko kierownik oddzialu i kierownik zmiany. syt. na caly przyszly tydzien. pozdrawiamy.
Całym sercem jestem za WAMI, tak trzymać. Podziwiam WAS ciągniecie całe celnictwo. Celnik z IC Katowice.

prośba do admina:

proszę kasować tego typu posty.
z góry dziękuję.
ps. Jutro idę oddać krew :D

Połużcie sie lepiej spac jak macie biedolić

Powiem tak nic nie jest przegrane tylko będzie lepiej głowy do góry i nie dajcie sie zastraszać ani ulegać prowokacjom bo to źle na morale wpływa.
W SC tak żle nie było jak do protestu wstydzic ma się Rząd RP.

Anonymous napisał:
oc przemysl napisał:

tak . . . jesteście QL !!!

Anonymous napisał:
Witam Wszystkich

We wnętrznych urzędach trwa akcja dyrekcji. Po wieczornej naradzie w MF prowdopodobnie poszukuja ludzi z uprawnieniami do odprawy tirów i będa wysyłac ich na granice. Uważajcie

Pozdrawiam

Niech tylko spróbują, to im wtedy napewno cała Polska stanie
Ja napewno nie pojadę kilkaset kilometrów i to przeciwko swoim kolegom - po moim trupie

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
oc przemysl napisał:

a moze ja nie chce brac, nawet jak wciskaja, tylko ZARABIAC???[/quot
nie wiem, nie wiem, z jednej strony jak najbardziej za Wami a z drugien .... niekoniecznie

dlaczego tyle "prywatnych" samochodów do was jeżdzi , więcej niż odprawianych , czyżby trzeba wywozić te niby prezenty,łapuwki

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Witam Wszystkich

We wnętrznych urzędach trwa akcja dyrekcji. Po wieczornej naradzie w MF prowdopodobnie poszukuja ludzi z uprawnieniami do odprawy tirów i będa wysyłac ich na granice. Uważajcie

Pozdrawiam

Niech tylko spróbują, to im wtedy napewno cała Polska stanie
Ja napewno nie pojadę kilkaset kilometrów i to przeciwko swoim kolegom - po moim trupie

o widzisz, a u nas naczelniki wydzialow siedza na granicy i klepia

gościu lub prowokatorze, dawałeś coś? widziałeś to wszystko,że nas oczerniasz? a poza tym...jaka ortografia taki Twój charakter...marny

Dorohusk-Koroszczyn-Terespole stoją

Dorohusk-Koroszczyn-Terespole stoją

Zbożny cel oddać krew - honorowo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak tak czytam Tuska na onecie, to ja widzę, że oni się biorą za jakieś siłowe rozwiązanie

Status
Zamknięty.
Back
Do góry