G
Guest
Gość
LUDZIE SPOKOJNIE JAKIE OBALANIE RZADU. NIE ZA BARDZO SIE NAKRECACIE??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokladnie, przestancie, bo jak czytam te bzdury, to znowu sie wstydze, ze jestem celnikiem.Anonymous napisał:LUDZIE SPOKOJNIE JAKIE OBALANIE RZADU. NIE ZA BARDZO SIE NAKRECACIE??
Anonymous napisał:tak że ja się pytam co oni do tej pory robili...miał nie latać samolotem ..co on ronbił na lotnisku patrzyła jak samoloty lataja ?Anonymous napisał:Udrożnienie przejść granicznych na wschodzie Polski innymi niż do tej pory sposobami zapowiedział w niedzielę po południu na gdańskim lotnisku premier Donald Tusk.
Jakie to metody, tego nie wiadomo. Do tego zadania powołano specjalny zespół działający przy kancelarii szefa rządu. Jeszcze w niedzielę wieczorem zbiera się również w tej sprawie sztab kryzysowy.
Jak rozumiecie ten pierwszy akapit
Anonymous napisał:z Wikipedii
rok 2005
....
2 kwietnia - zmarł papież Jan Paweł II
......
rok 2008
styczen - Celnicy obalają Rząd Premiera Tuska
RADIO MARYJA MÓWIŁO ŻE GÓRNICY WRÓCILI NA GRANICĘ MOŻE TUS MIAŁ TO NA MYŚLIAnonymous napisał:tak że ja się pytam co oni do tej pory robili...miał nie latać samolotem ..co on ronbił na lotnisku patrzyła jak samoloty lataja ?Anonymous napisał:Udrożnienie przejść granicznych na wschodzie Polski innymi niż do tej pory sposobami zapowiedział w niedzielę po południu na gdańskim lotnisku premier Donald Tusk.
Jakie to metody, tego nie wiadomo. Do tego zadania powołano specjalny zespół działający przy kancelarii szefa rządu. Jeszcze w niedzielę wieczorem zbiera się również w tej sprawie sztab kryzysowy.
Anonymous napisał:Anonymous napisał:z Wikipedii
rok 2005
....
2 kwietnia - zmarł papież Jan Paweł II
......
rok 2008
styczen - Celnicy obalają Rząd Premiera Tuska
oby nie było tak:
rok 2008
styczen - koniec istnienia Służby Celnej :shock:
zachowujecie się jak duże dorosłe dzieci - zamach stanu - od tej wiedzy celniczej pomieszało się wam w głowach - na zwolnienie i do psychiatry leczyć się puki jeszcze nie za póżnoAnonymous napisał:Dokladnie, przestancie, bo jak czytam te bzdury, to znowu sie wstydze, ze jestem celnikiem.Anonymous napisał:LUDZIE SPOKOJNIE JAKIE OBALANIE RZADU. NIE ZA BARDZO SIE NAKRECACIE??
ale ma juz blizej siebie guzikaAnonymous napisał:Tusk rzekł
"Gdybym miał guzik"Szef rządu zaznaczył, że odblokowanie polskich granic w obecnej sytuacji nie jest proste.
Gdybym miał podwyżkę to guzik byłby niepotrzebny
Anonymous napisał:Anonymous napisał:tak że ja się pytam co oni do tej pory robili...miał nie latać samolotem ..co on ronbił na lotnisku patrzyła jak samoloty lataja ?Anonymous napisał:Udrożnienie przejść granicznych na wschodzie Polski innymi niż do tej pory sposobami zapowiedział w niedzielę po południu na gdańskim lotnisku premier Donald Tusk.
do domu sie spieszyl....
Kuzwa ja zamiast uż jutro wziąć,to w kalendarz walnę na koniec dnia ze śmiechu
jesteście zajefajni
o, a moze wymyslil...:
MOST POWIETRZNY, jak kiedys nad Berlinem - podczepia sie TIRa do samolotu i sruuuu na Ukraine i Bialorus :lol: :lol: :lol: