NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
myślę się to wszystko poszło troszkę za daleko, ( najbardziej żal jednak tych kierowców ) ale jak się powiedziało a to i trzeba powiedzieć b, mam nadzieję że jutro sprawa nie zostanie rozstrzygnięta jak ostatnio, ale na naszą korzyść

Anonymous napisał:
Mówmy też nie tylko o podwyżkach, ale hańbiącym nas przepisie o zwalnianie ze służby za pomówienia - to dla nas równie ważne jak podwyżki i przywileje emerytalne !!!

zgadzam się oczywiście tyle lat traktowani byliśmy jak śmiecie żaden rząd nie chciał się zainteresować naszą "grupą" :( tyle różnych postulatów było wysyłanych do warszawki i nic wielkie nic :evil:

CZY KTOŚ WIE,JAKI STAN OSOBOWY DZIAŁA NA NOCY NA MOIM RODZIMYCH "POLU BITWY" OC D DOROHUSK?????

abc

usk zarządzi aby przenieść strajkujących górników na granicę a celników do kopalni - niech wszyscy mają za swoje :lol: choć jak widzę to postulaty górników zawsze były spełniane a nas mają wzyscy w d...pie

Anonymous napisał:
myślę się to wszystko poszło troszkę za daleko, ( najbardziej żal jednak tych kierowców ) ale jak się powiedziało a to i trzeba powiedzieć b, mam nadzieję że jutro sprawa nie zostanie rozstrzygnięta jak ostatnio, ale na naszą korzyść

o czym ty mówisz co za daleko??? chciałeć powiedzić delikatne huhu :?: :?:
u trzeba wytrwać, przynajmniej będziemy mogli spać ze spokojnym sumieniem że robiliśmy co mogliśmy w tej sprawie, a nie pękać ze strachu-na takich ludziach nie można polegać dali dowód :!: :!: :!:

Re: nowa formacja?!

celniczyna napisał:
Anonymous napisał:
i dodaj,że My STRAż Celna roznosiła posiłki kierowcą :D :D :D Dlatego nie mogliśmy odprawiać :D

zara,zara!!!
CO to jest STRAŻ CELNA... ???
To też celnicy?
Pani Minister Pitera tak nas nazwała po godz.21 w TVN24 :!:
Nie słuchaliście :?: :!:

[od 15 lat pracuję i czegoś takiego nie widziałem!!! Potrafimy sie zjednoczyć!!! Nie odpuszczajmy teraz, kiedy jesteśmy tak blisko! Koledzy i koleżanki z OC Medyka uświadamiajmy młodych, że nic im nie grozi jak wezmą L4 i wtedy całe przejście stanie i zbuntuje sie straż graniczna, którą wysłano na pas do odpraw!!!! A czy nimi pan prokurator się też zajmie - bo w końcu odprawiaja bez uprawnień?

Pozdrawiam celnik z oc medyka!

celniczyna napisał:
Anonymous napisał:
i dodaj,że My STRAż Celna roznosiła posiłki kierowcą :D :D :D Dlatego nie mogliśmy odprawiać :D

zara,zara!!!
CO to jest STRAŻ CELNA... ???
To też celnicy?

My to nie celnicy, my według rządzących to Mała Orkiestra Przypadkowej Swołoczy (w skrócie: MOPS), którą można batożyć do ujebu, a jak łeb podniesie i próbuje rękę ugryźć to ją można zdzielić cegłówką, żeby nie przychodziły do głowy wiecej takie pomysły.

Premier daje do zroizumienia ze jak przegniemy to nas pogoni i obędzie się bez nas... No i dobrze. Niech zlikwiduje SC i bedzie wszystko jasne. Nie mam zamiaru zmarnowac kolejnych 13 lat na czekanie ze sie cos poprawi. Albo rybki albo akwarium. Chcę wreszcie wiedziec na czym stoję

Słyszę ze jak sie nie podoba to wynocha do innej pracy. Teraz mamy odpoczynek kilka dni i jest problem. chyba jednak kierowcy nie chcieliby abyśmy rzucili zwolnieniami bo wtedy ZADNEJ szansy na rozładowanie kolejki nie bedzie

NIE SIAC PANIKI I PROWOKACJI

NIE SIAC PANIKI I PROWOKACJI TYLKO O TO IM CHODZI sprawy sie za bardzo posunęły nie panikować

jak próbowaliśmy na zachodzie , przed UNIĄ protesty , to wyszło marnie , bo nie było zainteresowania i świadomości społecznej (szczególnie kierownictwa) i poparcia WSCHODU i "POLSKI"
dlatego teraz , gdy świadomość dojrzała , to czas wreszcie wprowadzić zmiany na godne celniczenie , nie odpuszczać ! na bok animozje wschód- zachód, tubylcy -alokersi itp.
LDZIE ! popierać jak kto może !!!

Ja ide spac...i jutro albo obudze sie w lepszej Polsce, albo znowu zobacze czolgi na ulicach tak jak kiedys :lol: :lol: :lol:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry