NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
no i jeszcze jedno dołożę:
3. ile wpisów namawiających do protestu pochodzi od celników a nie od zwykłych prowokatorów którym na rękę jest powrót do władzy ekipy bliźniaków i ojca dyrektora[/quote]

poweidzial co wiedzial.... prowokator.
pewnie ma ciepla posadke w MF za 4 tys na raczke, i nagrody po 6! Gosciu - u nas półroczne nagrody smiechu warte 500,600 na raczke-oczywiscie jesli nie chorujesz i zapierda... a co miesiac ok 1500 na raczke dostajemy-Nie sadzisz ze malo - by utrzymac dom. same oplaty połowe zjadaja..a gdzie amu ubranie, gdzie nasza godnosz i szacunek dla munduru! nie plujcie nam w twarz!

slawomir.siwy napisał:
Brawo Wrocław. U nas też tak będzie. Jutro dajemy ostatnią szansę rządowi na konkretne rozwiązanie konfliktu. Jak nie zrozumie to sam sobie będzie winny, gdyż protest się rozszerza i niedługo już nikt nad tym nie zapanuje.
Panie Sławku jesteśmy z Tobą. Walczący alokersi z Białegostoku- też tacy są.

Anonymous napisał:
3. ile wpisów namawiających do protestu pochodzi od celników a nie od zwykłych prowokatorów którym na rękę jest powrót do władzy ekipy bliźniaków i ojca dyrektora

poweidzial co wiedzial.... prowokator.
pewnie ma ciepla posadke w MF za 4 tys na raczke, i nagrody po 6! Gosciu - u nas półroczne nagrody smiechu warte 500,600 na raczke-oczywiscie jesli nie chorujesz i zapierda... a co miesiac ok 1500 na raczke dostajemy-Nie sadzisz ze malo - by utrzymac dom. same oplaty połowe zjadaja..a gdzie amu ubranie, gdzie nasza godnosz i szacunek dla munduru! nie plujcie nam w twarz!
[/quote]

Nie pieprz głupot GOŚCIU i nie pluj mi w twarz, sam jakiś prowokator jesteś ja patrzę trzeźwo na to wszystko co się dzieje i jestem zwykłym zollem od kilkunastu lat, może ty napisz co zrobiłeś dla protestu i od kiedy go zacząłeś?

Nie mam nic przeciwko Panu Premierowi Tuskowi tylko niech się po prostu w końcu pochyli nad naszym problemem sam i niesłucha "doradców" co go w błąd wprowadzają. Poprzednia ekipa to już by chyba wysłała swoje "bojówki" z CBA aby nas aresztować.

Nie pieprz głupot GOŚCIU i nie pluj mi w twarz, sam jakiś prowokator jesteś ja patrzę trzeźwo na to wszystko co się dzieje i jestem zwykłym zollem od kilkunastu lat, może ty napisz co zrobiłeś dla protestu i od kiedy go zacząłeś?[/quote]

mój drogi- ja w cle 19 lat! widze co sie dzieje... tak od 2003 roku! Awanse-dla wybranych inni czekaja po 10-12 lat.Powiem ci -ze akurat ja osobiscie finansowo nie narzekam-ale jestem od pierwszego dnia protestu -0 nie dla kasy ale dla zasady .w Piatek był UŻ - jutro cdn. Wiec nie chrzan o tym ze widzisz co sie dzieje bo chyba nie widzisz.Ludzie-doswiadczeni ze stazem10-15 lat odchodza...a wiesz czemu-bo brak perspektyw, a atmosfera KATASTROFA-nie tylko kasa, choc zasadniczo tak,ale zrobili z nasz szmaty.BOgiem jest Dyr IC lub Nacz UC ! Jak oni awansowali? spojrz tak obiektywnie-czy to ci sie podoba?czy nie chcesz zmian.Od 2000r mowimy o emeryturach - i cisza!

Gdynia trwa w proteście na Bazę będą ściągane posiłki żeby ładnie wyglądało w telewizji

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
a ja mam dwa pytania:
1. czy ktoś w ogóle nad tym wszystkim panuje?
2. co tak naprawdę może spowodować aby sytuacja się ustabilizowała? - i nie piszcie proszę frazesów 1500 zł podwyżki

3. ile wpisów namawiających do protestu pochodzi od celników a nie od zwykłych prowokatorów którym na rękę jest powrót do władzy ekipy bliźniaków i ojca dyrektora

Niech pan poseł ten temat poczyta, pierwsza strona:
"Jutro 10:30 pod MF-propozycja zakończenia protestu celników"

No wreszcie coś rozsądnego napisałeś ale weź też pod rozwagę faktyczne możliwości rządzących i to właśnie dlatego postawiłem swoje trzy pytania. w proteście dłużej niż od piątku

Anonymous napisał:
No wreszcie coś rozsądnego napisałeś ale weź też pod rozwagę faktyczne możliwości rządzących i to właśnie dlatego postawiłem swoje trzy pytania. w proteście dłużej niż od piątku

mozliwosci rzadzacych sa wlasciwie...nieograniczone?

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

ale jak widać oczekiwania również

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

ale jak widać oczekiwania również

eee, nie przesadzaj...co wiecej chcemy niz ma np. SG?

wiem, że nie chcemy nic wiecej ale skoro nikt dla nas dotychczas nic nie zrobił to nie miej złudzeń, że teraz wszystko dostaniesz od razu

Anonymous napisał:
wiem, że nie chcemy nic wiecej ale skoro nikt dla nas dotychczas nic nie zrobił to nie miej złudzeń, że teraz wszystko dostaniesz od razu

a wiec nie powinienem miec takze zludzen ze nie zrobia nic, jesli teraz odstapimy

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

a wiec nie powinienem miec takze zludzen ze nie zrobia nic, jesli teraz odstapimy

najgorsze w tym wszystkim jest to, że możliwości uż-etów niektórym się kończą a i lekarze nie będą wystawiali L4 w nieskończoność

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

najgorsze w tym wszystkim jest to, że możliwości uż-etów niektórym się kończą a i lekarze nie będą wystawiali L4 w nieskończoność

jest jeszcze opieka/krew...wszystko jest juz kwestia najwyzej kilku dni. Trzymaj sie.

Każdy z nas może mieć depresję. Zdegustowani tym wszyystkim i na skraju wytrzymałości nerwowej nie jesteśmy zbyt bezpieczni dla otoczenia. hehehe. Niech który lekarz świadomie każe nam iść w takim stanie do roboty. Poza tym możemy odprawiać po "włosku".

Anonymous napisał:
Każdy z nas może mieć depresję. Zdegustowani tym wszyystkim i na skraju wytrzymałości nerwowej nie jesteśmy zbyt bezpieczni dla otoczenia. hehehe. Niech który lekarz świadomie każe nam iść w takim stanie do roboty. Poza tym możemy odprawiać po "włosku".

i wtedy nazwą cię łamistrajkiem

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

jest jeszcze opieka/krew...wszystko jest juz kwestia najwyzej kilku dni. Trzymaj sie.

A JAK SIĘ SKOŃCZY UŻ, KREW, OPIEKA,L4, TO............................................POZOSTAJE OBIECANY W PROTEŚCIE STRAJK WŁOSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Proszę , piszcie więcej konkretów, takie pogaduszki to woda na młyn dla tych co wprowadzają protestujących w błąd

Status
Zamknięty.
Back
Do góry