NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
TO WSZYSTKO KŁAMSTWO NIE DAJCIE SIE OMAMIC

TO WSZYSTKO KŁAMSTWO NIE DAJCIE SIE OMAMIC CZY COS PODPISANO KURWA MAC???? L4 jutro sie okarze po 10:30 po rozmowach ani kroku w tył TELEWIZJA KLAMIE

JAK TIRY ZAJADĄ NA WIEJSKĄ I POD MF TO SIĘ GOŚCIE OSRAJĄ BO SIĘ IM DO DUPY HOSE BAROSO DOBIERZE!!!!!!!!!!!!!!!!

dla TVN-u bylibyśmy najlepszym kąskiem gdybyśmy odpuścili, zaczęto by nas teraz za ten protest aresztować! na to czekają jątrzyciele! rąbią nam złą robotę nic więcej!

CO ZA CH... TEZ SZEF TRANSPORTOWCÓW. CELNICY MAJA BRUDNE RĘCE BO 2 KIEROWCÓW JUŻ UMARŁO!!!

TVP INFO: KOROSZCZYN POBIŁ WSZELKIE REKORDY. 1500 TIRÓW!!!!!SZACUNECZEK

brudne rączki ma premier Donald - przez jego bierność ten kryzys i śmierć 2 kierowców , ma wszystkich d...pie i kierowców i celników wysłał do nas kolaboranta Boniego - on wie jak robić kogoś w bambuko, bierze nas na przeczekanie - nie możemy teraz odpuścić , ja choruje do 31.01 a koledzy idą oddać krew ,

Kochani !
Odrobina rozsądku, nie jesteśmy górnikami ( nie mam zamiaru ich obrażać ) demolującymi stolicę, jesteśmy funkcjonariuszami celnymi, wykształconymi, mądrymi, inteligentnymi, a więc umiejącymi powstrzymac emocje i umiejącymi "wypracować wspólnie z rządem jakiś kompromis , dający się zaakceptowac przez obie strony. Więcej takich głosów, jak P.Gajda, i inni umiarkowani, a może uda się nam ostudzic gorące, młode głowy. Jesteście ze wschodu, więc znacie rosyjskie przysłowia:..." ciszej jedziesz, dalej będziesz"...

Z Onetu: Spór PO z PiS o podwyżki dla celników

wiadomosci.onet.pl/1680934,11,spor_po_z_pis_o_podwyzki_dla_celnikow,item.html

zamiast rozwiązać problem jednym podpisem jak to zrobiono ze służbą SOK i po krzyku, wszystko wróciłoby do normy a tak to straty ponoszą transportowcy i napuszczają ich na celników, czyje interesy reprezentuje rząd?

[/sizezamiast rozwiązać problem jednym podpisem jak to zrobiono ze służbą SOK i po krzyku, wszystko wróciłoby do normy a tak to straty ponoszą transportowcy i napuszczają ich na celników, czyje interesy reprezentuje rząd?

BO TUSK JUŻ SAM NIE WIE CO ROBIĆ.
1 służba zdrowia
2 górnicy
3 nauczyciele
4 no i my wspaniali

ALE Z NAMI MA NAJGOŻEJ BO CAŁA UNIA NA TO PATRZY. ON TAM OD PIĄTU PŁACZE W CISZY GABINETÓW I SAM NIE WIE CO ON JEST TEMU WINIEN. JJA MU POWIEM. OBIECAŁ IRLANDIĘ TO NIECH JĄ ZACZNIE BUDOWAC OD CELNIKÓW, OD GRANIC!!!!!

NIE PŁACZ DONIU, JUŻ NIEDŁUGO!!!!!!!!!

test napisał:
kozak napisał:
mamy gospodarke rynkowa nie komunizm za malo zarabiam za moja prace to rezygnuje z niej i przenosze sie do innej chyba ze jestem za malo kreatywny zeby znalesc cos lepszego wiec wtedy strajkuje najpierw chcecie panstwa liberalnego a potem zeby sie panstwo wami zaopiekowalo
nareszcie ktoś normalny.
Niech się zwolnią w Polsce wszyscy co biorą państwowe pieniądze!!!!

Ja na miejscu Premiera to dobrałbym się do tyłków kierownictwu MF-u odpowiedzialnemu za sprawy celne. Za ich kłamstwa i manipulacje. Niech drżą bo powinni po tyłkach oberwać.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
inspektor celny napisał:
Anonymous napisał:
Bo od poniedziałku dostaną celników niemieckich
kto to wymyślił do nagrody nobla go wystawić hahaha

i moze jeszcze za taka sama kase jak my? a przyuczenie do j. polskiego (w Polsce obowiazuje j. polski jako urzedowy, wiec klepanie decyzji/mandatow/itp. moze sie odbywac tylko w takim jezyku)
Końcówkę wymienią na niemiecką a mandat wypiszą tylko w EURO. Po 01.05.2004r. przecież mieli pracować z nami. Poproszę o nagrodę Nobla
A Celinę obsłuży volhsdojcz :lol: :lol: :lol: :lol:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry